Escude alkollü yakalandı

Trafik kontrolü yapan polis ekipleri, Beşiktaşlı futbolcu Julien Escude’nin kullandığı otomobili durdurdu. Yapılan alkol kontrolünde 0.59 promil alkollü çıkan ünlü futbolcunun ehliyetine 6 ay el konuldu.

Escude alkollü yakalandı
07 Şubat 2013 Perşembe 09:13 tarihinde eklendi.

 

Beşiktaş Hakkı Yeten Caddesi üzerinde trafik uygulaması yapan trafik polisleri, saat 23.00 sıralarında içine dört kişi bulunan bir aracı durdurdu. Beşiktaş'ın Fransız stoper Julien Escude’nin kullandığı otomobili durduran polis ekipleri alkol testi yapmak istedi.
 
Ancak Escude alkolmetreyi üflemek istemedi. Ünlü futbolcu tercümanıyla irtibata geçti. Tercüman yaklaşık yarım sonra uygulama noktasına gelerek Escude'yi alkol muayenesi olması için ikna etti. İkna olan Fransız futbolcu alkolmetreye üfledi. Test sonucu Escude'nin yasal sınır olan 0.50 promili geçtiği belirlendi. Escude'nin 0.59 promil alkollü olduğu tespit edildi.
 
EHLİYETİNE 6 AY EL KONULDU
 
Julien Escude'nin ehliyetine 6 ay el koyan polisler, 700 TL de para cezası kesti. Cezanın kesilmesinin ardından direksiyon başından kalkarak arka koltuğa oturan Beşiktaşlı futbolcu, tercümanın kullandığı araç ile evine gitti

DHA