Escude: Çıkar beni hoca

Fenerbahçe maçında ilk yarıda rezil olan Escude, devre arasında dayanamadı, “Ben sol bek değilim. Çıkar beni hocam” diyerek, Teknik Direktör Samet Aybaba’ya başvurdu

Escude: Çıkar beni hoca
10 Ekim 2012 Çarşamba 11:03 tarihinde eklendi.

 

Fenerbahçe derbisinde sol bek olarak görev yapan, Uğur Boral’dan da yardım alamadığı için özellikle Gökhan Gönül karşısında çaresiz kalan Escude, karşılaşmanın devre arasında isyan ettiği, bundan dolayı oyundan alındığı ortaya çıktı.
 
Soyunma odasına 2-0 yenik durumda giden siyah-beyazlı takımda, savunmanın sol kanadında görev yapan Fransız oyuncu, ilk yarı bitiminde içeriye girdiklerinde Teknik Direktör Samet Aybaba’ya başvurdu. Beşiktaş’a stoper olarak gelen futbolcunun, “Ben sol bek değilim. Daha önce bu bölgede de oynamadım. Çıkar beni hocam” diyerek hem kendini, hem de takımını kurtarmaya çalıştığı ortaya çıktı. Bunun üzerine Aybaba da, ikinci devre Uğur Boral’ı sol beke çekti, Holosko’yu oyuna alarak hücum gücünü artırmaya çalıştı.
 
‘7 yabancıdan dolayı...’
Ancak Aybaba, Escude’nin oyun dışı kalmasının bundan olmadığını belirtti. Holosko’yu oyuna alabilmek için bir yabancının çıkması gerektiğini dile getiren Aybaba, “Bundan dolayı Escude saha dışına çıktı. Aksi takdirde 7 yabancımız olacaktı” diyerek, değişiklikteki düşüncesini ortaya koydu.