Eşi evi terk edince...

ADIYAMAN'da, 42 yaşındaki Oğuzhan Korkmaz, eşi evi terk edince 'Ben eşeğin biriyim' yazılı döviz ile oturma eylemi yaptı. Gözaşına boğulan ve görenleri şaşırtan Korkmaz, polis tarafından gözaltına alındı.

Eşi evi terk edince...
01 Mart 2015 Pazar 19:00 tarihinde eklendi.
2 çocuk babası 17 yıllık evle Oğuzhan Korkmaz, 2 ay önce çalıştığı fabrikadan ayrıldı. İşsiz kalan Oğuzhan Korkmaz bu nedenle tartıştığı eşi Hatice'ye hakaret etti. İddiaya göre bu duruma öfkelenen Hatice Korkmaz, 13 ve 16 yaşındaki 2 oğlunu yanına alarak babasının evine döndü.
 
Evi terk eden eşini ikna edemeyen ve yaptığı girişimler sonuçsuz kalan Oğuzhan Korkmaz, öğleden sonra üzerinde 'Ben eşeğin biriyim. Beni affedin. Haticem seni çok seviyorum. Senin bir suçun yok anladım bu yuvayı yıkma' yazılı dövizi boynunda taşıyarak Valilik önündeki Atatürk Anıtı'na geldi. Burada oturan ve görenleri şaşırtan Korkmaz, kendisine yardımcı olmak isteyenlerin soruları karşısında gözyaşına boğuldu. Kendisini görüntüleyen gazetecilere de eşini çok sevdiğini ve 2 aydır ayrı olduğunu anlatan Oğuzhan Korkmaz, "Ben eşimi canımdan çok seviyorum. 2 çocuğumuz var ve yuvamızı yıkmasını istemiyorum. Gerekirse ayakkabı boyar yine onlara bakarım, kimseye muhtaç etmem. Yeter ki geri dönsün" dedi.
 
Atatürk Anıtı önünde oturma eylemi yapan Korkmaz, ihbar üzerine gelen polisler tarafından gözaltına alınarak Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

DHA