Eşi gelince sevişemedi

“Kolpaçino Bomba” filminde Şafak Sezer ile sevişme sahnesi çeken Özlem Hasgül, oyuncunun eşi sete gelince rolüne konsantre olamadı.

Eşi gelince sevişemedi
25 Ocak 2011 Salı 08:57 tarihinde eklendi, 2.265 kez okundu.

 

Şafak Sezer’in hem başrolünü oynayıp hem de ilk kez yönetmen koltuğuna oturduğu sinema filmi “Kolpaçino Bomba”nın sevişme sahneleri olay oldu. Özgür’ü canlandırdığı filmde Şafak Sezer, senarist arkadaşları Suat Özkan ve Kaan Ertem’le beraber kendisine Şale karakteriyle sevişme sahnesi yazdı ve rolü oynaması için Özlem Hasgül ile anlaştı.

Daha önce “Yaprak Dökümü” dizisinde Tahsin karakterini canlandıran Ahmet Saraçoğlu’nu baştan çıkaran şarkıcı rolüyle ünlenen Hasgül, Sezer ile kamera karşısına geçti. Sahneler çekilirken içeri Sezer’in eşi Esra Sezer girdi. Şafak Sezer’in eşinin orada bulunması Hasgül’ü tedirgin etti ve Hasgül rolüne yeterince konsantre olamadı. Sevişme sahnelerini montajda izleyen Şafak Sezer de sonuçtan hiç memnun kalmadı ve “Bu sahneler hiç inandırıcı olmamış” diyerek bütün planları çöpe attı. Şafak Sezer, Şale karakteri için bunun üzerine 5 bin TL’ye Arzu Yanardağ ile anlaştı. Hasgül ise teklif gittiğinde çok sevindiği filmle ilgili bir olay yaşadığı için çok üzüldüğünü ifade etti.
 
Sezer geçen hafta Şale rolünü canlandıran Yanardağ ile çekimleri bir gün süren bu sahneleri çekerken de zorlandıklarını ifade eden Sezer, “Komedyenin öpüşmesi sevişmesi kadar kötü ve dandik bir şey yok. Onu bu filmde gördüm. Yapamadık bir türlü. Hiç beklentiniz olmasın. Biz Arzu’yla çekerken çok güldük. Utanıyorsun kızarıp bozarıyorsun ama yapamıyorsun. Böyle bir kadınla aynı yatakta olmak hakikaten çok zor” demişti.  Yanardağ da “Ben her zaman senaryoya uyarım. Eğer o sahne senaryoda çok yama durmuyorsa kabul ediyorum. Bu zaten baştan sona çok komik ve eğlenceli bir hikâye” açıklamasını yapmıştı.