Eşi gözyaşlarını tutamadı

Odatv davasında 375 gün sonra tahliye edilen gazeteci Nedim Şener’in eşi Vecide Şener, kararı gözyaşlarıyla karşıladı. Çok mutlu olduğunu söyleyen Şener, “Boş yere yatan insanların serbest bırakılmasını istiyorum” dedi.

Eşi gözyaşlarını tutamadı
12 Mart 2012 Pazartesi 18:49 tarihinde eklendi, 1.240 kez okundu.

 

İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi, Odatv davası kapsamında tutuklu yargılanan gazeteciler Nedim Şener, Ahmet Şık, Şait Çakır ve Coşkun Musluk'un tahliyesine karar verdi.
 
Duygularını NTV’yle paylaşan gazeteci Nedim Şener’in eşi Vecide Şener, çok mutlu olduğunu söyledi.
 
Şener, telefonda duygularına hakim olamayarak gözyaşlarına boğuldu.
 
Vecide Şener, şunları söyledi:
 
“Şu anda çok şaşkın ve heyecanlıyım. Uzun bir yolun sonunda geldik buraya. Tahliyeyi duruşmaların başından beri bekliyorduk. Geçen sürecin bunca desteğe rağmen kolay olduğunu söyleyemem. Hukuk insanları karar verirken iddianame hazırlanırken biraz daha özenli davranlarını rica edeceğim. Karar beni o kadar mutlu etti ki gerçekten çok şaşkın ve heyecanlıyım. 
 
Eşimi bugün zaten duruşmada gördüm. Bakın bu hisler üzerine dayalı bir şey değil. Birbirlerimizi seviyoruz ama bu his değil, bir özgürlük olayı. Boş yere içeride yatan insanların tahliye edilmesini istiyorum. Teşekkür ediyorum. Kızıma haber verdim, tabii ki çok mutlu.”

NTV