"Eşimle bir kadın arabanın arka koltuğunda..."

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Yeşim Salkım, canlı yayında özel hayatına ilişkin flaş itiraflarda bulundu

Eşimle bir kadın arabanın arka koltuğunda...
20 Ekim 2016 Perşembe 23:55 tarihinde eklendi, 1.497 kez okundu.
Yeşim Salkım,  magazin dünyasına yön veren  Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel 'in programı Renkli Sayfalar'a konuk oldu ve programda çok çarpıcı açıklamalar yaptı.
 
'O FOTOĞRAFLAR HALA DURUYOR'
 
 
Yıllar önce dedektif tutup ihaneti belgelediğini açıklayan Yeşim Salkım, 'Çok güçlü bir adama 'beni aldattın, boşanmak istiyorum' diyorsun. Adam bir de üzerine para mı verecek? Ben adamı seviyordum, adam da beni seviyordu. 48 kiloydum. Günde 4 paket sigara içiyordum ve 4 tane antidepresan kullanıyordum. Ağlamaktan göz pınarım kurumuş. Annemle babamın yuvası ihanet yüzünden bitti. 26 senelik meslek hayatımda hiçbir zaman evli bir adamla olmadım. Kimsenin sevgilisini elinden almaya çalışmadım. Bunları yapmam. Bir tek şartta bir adamın hayatından giderim. O da ihanet. Yıllar önce dedektif tuttum, ihaneti belgelettim. O fotoğraflar hala duruyor. Eşimle bir kadın arabanın arka koltuğunda, restoranda, yurt dışında... Ara ara açıp o fotoğrafa bakıyorum. Düşmanımın ne kadar yakında olduğunu görmek için bakıyorum. Birçok kez ihanete uğradım. En son olan 'artık yeter' dediğim noktaydı' ifadelerini kullandı.
 
"EVLİLİKLERİMİ İSTEDİĞİM İÇİN BİTİRDİM"
 
"O kadar çok hata yaptım ki" diyen Yeşim Salkım, "Hayatım boyunca bir yuvam olsun, beni seven bir adam olsun, göğsünde yatayım saçlarımla oynasın istiyordum. Sonuç ortada. İki senedir yatağımda yalnız yatıyorum, sabah nasıl uyanacağım endişem yok. Evde makyaj yapmayan, panduflarıyla gezen bir kadınım. Evliliklerimi istediğim için bitirdim, istemesem yürütürdüm. Bakın insanlar bitiriyorlar mı? Kendin için, çevren için, çocukların için yürütürsün. Bir kadının en büyük düşmanı yine bir kadındır. Perihan Mağden boşandığım yıl çıkardığı kitabında 13-14 sayfayı bana ayırmıştı. Hatta kitaba 'Erkekler bu kara kuru kadında ne buluyorlar' cümlesi ile başlıyordu. Şimdiki gençlere bakıyorum 'neler yapıyorlar, ben gençliğimde koca peşinde koşmuşum' diyorum. O kadar çok hata yaptım ki, dönüp baktığımda o kadar çok düştüm kalktım kendimi duvardan duvara vurdum ki..." şeklinde konuştu.
"HER YERDE YASAKLANDIĞIM GÜNLER OLDU"
 
 
Uzan Ailesi'nden Hakan Uzan'la evli olduğu dönemde lüks ve şatafat içinde yaşadığını belirten Salkım, "Katıldığım bir düğünde davetlilerin tamamının 7 sülalesine bakacak yüzük takmıştım, isteyerek bıraktım o yüzüğü. Bu benim seçimimdi ve başıma neler geleceğini biliyordum. Bütün mücevherlerimi bırakıp evimden çıktım. Her yerde yasaklandığım günler oldu. Ne gazetelerde haberim çıktı, ne kliplerim döndü. Elimdeki yüzüğü satıp çocuğuma süt almış bir insanım. Helikopterden inip gemiye, gemiden inip uçağa bindiğim günler de oldu.
 
Ben Ürdün Sarayı'nda evlenmiş bir insanım ama köpek çiftliğinde evlendiğim de oldu. Prens Charles'in düğün yemeğine katılmış biriyim. Varlığı da gördüm, yokluğu da. Hem şöhretimde hem de evliliklerimde her şeyi elime yüzüme bulaştırmışım. Tükenmişlik sendromu çok komik. Ben o zaman yerlerdeyim. Saymadım ama çok depresyona girip çıktım. Bir kolyem vardı, parasıyla yalı alınırdı. Her şeyi bıraktım. Zaten adamı bırakıyorum, bir de üzerine 'al bunları da git' mi diyecek?" dedi.