Eşine yardım etmek isterken balkondan düştü

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde rahatsız ve hamile olan eşine yardım etmek isteyen Hüseyin Bodur (27) balkonda çamaşır asarken 3. kattan çimenlik alana düştü.

Eşine yardım etmek isterken balkondan düştü
16 Ocak 2014 Perşembe 23:46 tarihinde eklendi.

Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Bodur'un belinde kırık olduğu öğrenildi.

Olay, 20.45 sularında Kepez Mahallesi'nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre 2 çocuk babası Hüseyin Bodur, rahatsız olan ve üçüncü çocuğuna hamile eşi Arzu Bodur'a yardım etmek amacıyla çamaşırları asmak için balkona çıktı. Bodur, çamaşırları astığı sırada dengesini kaybederek 5 katlı binanın üçüncü katından çimenlik alana çakıldı.

Eşinin düştüğünü gören Arzu Bodur, sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Hüseyin Bodur'u özel hastaneye kaldırdı. İddiaya göre Bodur, özel hastanede yer olmadığı gerekçesi ile yeniden ambulansa alındı. Eşini sağlık görevlileri ile birlikte ambulansa taşıyan Arzu Bodur "Ne olur Hüseyin Beni yalnız bırakma" diyerek göz yaşı döktü.

Ambulansa alınan Hüseyin Bodur, Ereğli Devlet Hastanesi'ne getirildi. Acil servise alınan Bodur, rahatsız olan eşi için doktora "Doktor bey ne olursunuz eşime çok iyi bakın." diyerek, eşi Arzu Bodur ile ilgilenmelerini istedi.

Devlet Hastanesi Acil servisinde tedavi altına alınan Hüseyin Bodur'un çekilen filmlerinde belinde kırık olduğu ve bu nedenle de Beyin Cerrahi servisine yatırılacağı öğrenildi.

Polis olayla ilgili inceleme başlattı. 


CİHAN