Eşini boğdu, öldü zannederek teslim oldu

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde 52 yaşındaki Tekin B., tartıştığı eşi 50 yaşındaki F.B.'yi kemerle boğduktan sonra öldü zannerek çocuklarına haber verip polise teslim oldu.

Eşini boğdu, öldü zannederek teslim oldu
26 Mart 2013 Salı 23:34 tarihinde eklendi.

 

İhbarı üzerine gelen sağlık ekiplerinin kalp masajı ile tekrar hayata döndürülen F.B., tedavi altına alındı.
 
Olay saat 18.00 sıralarında Mahmutesatbey Caddesi Turgutalp Mahallesi'nde meydana geldi. 30 yıllık evli olan ve iki çocukları bulunan Tekin B. ile F.B., anlaşmazlık nedeniyle 4 aydır ayrı yaşamaya başladı. Bu akşam saatlerinde evine dönen Tekin B, konuşmak istediği eşi F.B. ile tekrar tartışmaya başladı.

İki çocukları da evde bulunmayan çiftin tartışması sırasında Tekin B., belinden çıkardığı kemerle eşini boğmaya çalıştı. Gözü dönmüş koca bir süre sonra F.B.'nin hareketsiz kaldığını görünce öldüğünü zannederek evden ayrıldı. Çocuklarına telefon açan Tekin B., annelerini öldüğünü söyledikten bir süre sonra polise teslim oldu.
 
Babalarının telefonundan sonra kısa sürede eve gelen çocukları, boynu morarmış bir şekilde yerde hareketsiz hareketsiz yatan annelerini görünce sağlık ekiplerine haber verdiler. Kısa sürede gelen sağlık ekiplerinin kalp masajı ile yeniden hayata dönderdikleri F.B., ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaklaşık bir saatlik acil servis tedavisinin ardından sağlık durumu ciddiyetini koruyan F.B., Bursa Özel Medicabil Hastanesi'ne sevk edildi.
 
Emniyet Müdürlüğü'ne teslim olarak eşini öldürdüğünü belirten Tekin B., gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DHA