Eşini gözyaşlarıyla uğurladı

Beyin felci geçiren Ayşe Arslan ambulans helikopterle Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevkedildi.

Eşini gözyaşlarıyla uğurladı
15 Şubat 2013 Cuma 14:40 tarihinde eklendi.

 

Artvin’in Hopa İlçesi’nde beyin felci geçiren 66 yaşındaki Ayşe Arslan, bölgedeki hastanelerde yer bulunamayınca ambulans helikopterle Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevkedildi. Vahittin Arslan, eşini gözyaşları ile uğurladı.
 
Dün gece evinde rahatsızlanan Ayşe Arslan, Hopa Devlet Hastanesi’nde kaldırıldı. Beyin felci geçirdiği belirlenen Arslan, ilk müdahalenin ardından Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi, ancak yer olmadığı için Yoğun Bakım Ünitesi’ne konulamadı. Bunun üzerine çevre illerdeki hastaneler araştırıldı ve Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yer bulunabildi. Ambulansla hastaneden alınan Ayşe Arslan, Rize İl Jandarma Komutanlığı helikopter pistine getirildi. Vahittin Arslan bir yandan gözyaşı döktü, sedyeyle taşınan eşinin ambulans helikoptere konulmasına yardım etmeye çalıştı.
 
GECE BOYU ARADIK, SERVİSLERDE YER BULAMADIK
 
Felç geçiren annesinin tedavisinin yoğun bakım ünitesinde yapılması gerektiğini anlatan Engin Arslan da yer bulamamaktan yakındı, “Gece boyu bölgede yoğun bakım ünitesi aradık, bulamadık. Sağlık Bakanlığı’nın 184 nolu hattını defalarca aradık, sonuç alamadık. Ancak bu sabah Samsun’da yer bulunabildi. Annemi helikopterle gönderdik, biz de de karayolu ile gidiyoruz" dedi.

DHA