Eşini Lopez'in eşiyle aldattı

İddialara göre Will Smith 2 çocuğunun annesi Jada Pinkett Smith'i Los Angeles’taki evinde Marc Anthony ile birlikte yakaladı.

Eşini Lopezin eşiyle aldattı
25 Ağustos 2011 Perşembe 11:05 tarihinde eklendi, 1.506 kez okundu.

 

Magazin dergisi In Touch’ta yayınlanan 6 sayfalık habere göre Will Smith’in 'Men In Black 3' çekimleri için New York’ta bulunduğu sırada gerçekleşen olay Anthony’nin Jennifer Lopez’den ayrılmasından hemen sonra gerçekleşti.
 
Dergide yayınlanan tüm iddialar Smith Ailesi’nin basın sözcüsü tarafından yalanladı. Aynı şekilde Marc Anthony tarafından da benzer açıklamalar geldi. Geçen ay Jennifer Lopez’le olan uzun süreli birlikteliğine son veren Anthony, dergiye karşı tüm yasal hakların kullanılacağını ifade etti.
 
'EV ÇALIŞANLARI İLİŞKİYİ BİLİYORDU' 
İddalara göre Will Smith eşi ve yakın arkadaşını kendi evinde yakalayınca ortalığı birbirine kattı. 2 çocukları bulunan çiftin geçtiğimiz günlerde evlerindeki çalışanları birer birer kovmaları şaşkınlık yaratmıştı. Bu durumun, çalışanların yasak ilişkiyi bildikleri halde Will Smith’ten saklamalarından kaynakladığı iddia edildi.
 
'Hawthorne' adlı dizide birlikte çalışan Jada Pinkett Smith ve Marc Anthony’nin arasındaki yakınlaşma dizi seti çalışanları tarafından da doğrulandı. Yasak ilişkinin baş aktörlerinin Twitter paylaşımları da ikilinin yakınlığına kanıt olarak gösteriliyor.

NTV