Eşini yakarken kendi yandı ve öldü

ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde, tartıştığı eşi Nursen Şengül'ün üzerine benzin döküp ateşe veren, bu sırada sıçrayan alevler nedeniyle kendisi de yanarak yaralanan Zekai Şengül, tedavi gördüğü İzmir'deki hastanede hayatını kaybetti.

Eşini yakarken kendi yandı ve öldü
01 Kasım 2016 Salı 18:37 tarihinde eklendi.
ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde, tartıştığı eşi Nursen Şengül'ün üzerine benzin döküp ateşe veren, bu sırada sıçrayan alevler nedeniyle kendisi de yanarak yaralanan Zekai Şengül, tedavi gördüğü İzmir'deki hastanede hayatını kaybetti. Yaralı kadının ise Antalya'da tedavisinin devam ettiği öğrenildi.
 
Kemer'e bağlı Yeni Mahalle'de bir sitede geçen 26 Ekim'de saat 20.30 sıralarında meydana gelen olayda; eşi 38 yaşındaki Nursen Şengül'le tartışan gemi mühendisi 48 yaşındaki Zekai Şengül evden çıktı. Bir süre sonra yanında bir bidon benzinle dönen Zekai Şengül, iddiaya göre 9 yaşındaki kızını dışarı çıkarıp, tüm kapı ve pencereleri kapattı. Ardından yanındaki benzini banyoda eşinin üzerine döken Zekai Şengül, ateşe verdi. 
 
Nursen Şengül alevler içinde kalırken, Zekai Şengül de yandı. Eve de sıçrayan alevler itfaiyenin müdahalesiyle söndürülürken, sağlık ekipleri yüz ve vücutlarında ağır yanıklar bulunan Şengül çiftini Kemer Özel Yaşam Hastanesi'ne götürdü. Nursen Şengül ilk müdahalenin ardından Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edilerek yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınırken, Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi'ne götürülen ve vücudunun yüzde 40'ında ikinci derece yanık bulunan Zekai Şengül, ambulans helikopterle İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Merkezi'ne sevk edildi.
 
HASTANEDE CAN VERDİ
 
İzmir'deki hastaneye tedaviye alınan Zekai Şengül, bugün hayatını kaybetti. Nursen Şengül'ün ise tedavisinin devam ettiği öğrenildi.