Eski aşka bedelli mesaj

Hande Yener, “Ben askerlik için para vermem” diyen eski sevgilisine radyo programında gönderme yaptı

Eski aşka bedelli mesaj
26 Kasım 2011 Cumartesi 09:34 tarihinde eklendi, 2.817 kez okundu.

 

O birinciliği cilalamalı   
Hande Yener, önceki gün Radyo Turkuvaz’da Hopdedik Ayhan’ın konuğu oldu. Sohbetin ilk konusu, Yener’in “Katılsam kesin birinci olurum” dediği Eurovision’du... Bu yarışma konusunda hâlâ çok hevesli görünen Yener, “Bence Sertab Erener’in birinciliğini tazeleme ve cilalama vakti geldi” dedi. Ardından Eurovision üzerinden eski sevgilisi Kadir Doğulu’ya gönderme yaptı.
 
Bazıları bedelliye vuruyor
Bedelli askerlik gündeme gelince “Ben para ile askerlik yapmam” diyen Doğulu’yu üstü kapalı hedef alan Yener, şöyle konuştu: “Eurovision’a laf sokanlara bir bakın, Türkiye’de de hiç iddiası olmayan kişiler. Zaten gidemeyeceğini biliyor, ‘önemsiz bir yarışma’ diyor. Bedelli vurmayanlar bedelliye, Eurovision’da adı geçmeyenler Eurovision’a vuruyor. Bu işler böyledir.”
 
KADİR DOĞULU NE DEMİŞTİ
Bedelli askerlikten yararlanamayan Kadir Doğulu, konuyla ilgili şunları söylemişti: “şu anda okuyorum. Hakkımı kısa dönem askerlikten yana kulanacağım. Benim dönemimde de bedelli konusu olsa, asla para verip askerlik yapmam. Çünkü benim bedelliye verecek param yok.”