Eski eşe miras yok

Amy Winehouse uyuşturucu bağımlısı eski kocasını vasiyetinin dışında bıraktı. Fielder-Civil 10 milyon poundluk mirastan hiç pay alamayacak.

Eski eşe miras yok
26 Temmuz 2011 Salı 13:12 tarihinde eklendi, 2.828 kez okundu.

 

Kuzey Londra’da bugün yapılacak bir törenden sonra Golders Green’de yakılacak olan Amy Winehouse’un, 2009’da boşandığı eşi Blake Fielder-Civil’in kendi mirasından herhangi bir kâr yapmaması için ölmeden önce bazı işlemler yaptığı öğrenildi.
 
Nisan ayında yapılan Sunday Times 'Zenginler Liste’sinde mirasının 6 milyon sterlin olduğu tahmin edilen Winehouse’un, vefatından sonra yapılan açıklamalarda mirasının artık 10 milyon sterlini bulduğu ortaya çıktı.
 
Uzmanlar Winehouse’un mirasının annesi, babası ve kardeşi arasında paylaştırılacağını açıkladı.
 
Hırsızlıktan dolayı 32 ay hapis cezası yiyen ve şu an hapiste olan Fielder-Civil’in annesi ise, oğlunun çok üzgün olduğunu ve bu yüzden Amy’nin ölümünden bir çıkar elde etmeye çalışmanın aklındaki son şey olacağını söyledi.
 
Evlilikleri olaylı geçen çifte birliktelikleri pek yaramamıştı; ikisi de ağır uyuşturucu bağımlısı haline geldi. Winehouse eroin kullanmaya başladı, kollarında şırınga izleriyle kameralara yakalanıyordu. O yaz aşırı doz uyuşturucu yüzünden hastaneye kaldırıldı ve defalarca rehabilitasyona gitti ancak iyileşemedi.
 
BABASI ONU SORUMLU TUTTU
Amy'nin babası Mitch, kızının uyuşturucu kullanmasında eski kocasının etkisi olduğunu her defasında dile getirmişti: "Birliktelikleri uyuşturucu kullanmasını tetikliyordu" Amy'nin ölümün ardından da babası eski kocasını sorumlu tuttu.
 
'HAYATIMIN AŞKINI KAYBETTİM'
Amy'nin ölümünün ardından İngiliz The Sun gazetesine konuşan Civil ise, "Gözyaşlarım asla kurumayacak. Hayatımın aşkını kaybettim. Derin bir keder içindeyim. Ona hissettiklerimi bir daha yaşayabileceğimi sanmıyorum. Herkes Amy ve benim yaşadığımız aşkı biliyor. Öldüğüne inanamıyorum" diye konuştu.
 
Amy Winehouse'un en beğenilen albümü ‘Back to Black’, sanatçının ölümüyle birlikte dün Itunes listesinde, ABD ve İngiltere’de dahil olmak üzere 17 ülkede bir numaraya yükseldi.

NTV