Eski günlerine geri döndü

Yaşadığı mali krizle gündeme gelen Matraş Deri'nin veliahtla-rından Emre Matraş, hisselerini satıp borçlarını kapattı ve eşi Yeşim Erçetin'i hediyelere boğdu

Eski günlerine geri döndü
17 Temmuz 2012 Salı 08:57 tarihinde eklendi, 3.557 kez okundu.

Matraş Deri’nin veliahtlarından Emre Matraş, son yıllarda ailesine karşı verdiği hukuk mücadelesiyle gündeme gelmişti. Bir ara maddi olarak büyük krize girdiği ortaya çıkan ve bu nedenle 2. eşi Yeşim Erçetin’i terk edip daha sonra tekrar barışan Matraş, sonunda hakkına düşen hisselerini ailesinden aldı.


Matraş 11 Temmuz’da isminin açıklanmasını istemeyen bir iş adamına  12,5 milyon dolara tüm hisselerinin satışını gerçekleştirdi.
 
İş adamı Bakırköy 3. İcra’da gerçekleşen ihalede Emre Matraş’ın üzerindeki hacizleri kaldırarak tüm hisselerini aldı. Bu satışın ardından Emre Matraş’ın ailesiyle kağıt üzerinde devam eden ortaklığı ortadan kalmış oldu. Sıkıntılı günlerinin geride kaldığını söyleyen Emre Matraş, “Bu satışla beraber Matraş ailesiyle hiçbir bağım kalmadı. Maalesef soyadımı değiştirmek gibi bir lüksüm de yok. Çünkü şirketi babam kurdu” açıklamasını yaptı.
 
Yüzük, cip ve yalı
Hisselerin parasını alıp borçlarını kapatınca derin bir nefes alan Matraş, hemen ilk iş olarak eşi Yeşim Erçetin’e 100 bin dolar değerinde 3.60 karat, ortası baget pırlanta bir yüzük ile 160 bin euro değerinde Audi Q7 cip aldı. Ardından da Acarkent’teki oturdukları evden yalıya taşındı. Matraş, 4.5 ay önce dünyaya gelen ve Masal adını verdikleri bebeklerinin kendilerine uğurlu geldiğini söyledi. Çift, geçen günlerde de Bodrum’da tatile çıktı. Haftasonu Yalıkavak’ta bulunan Dodo Beach’te objektiflere yansıyan Matraş, bebekleri Masal ve eşiyle önce locada güneşlendi, daha sonra da denizde yüzüp oyunlar oynadı.
 
Matraş, Yeşim Erçetin’e 100 bin dolar değerinde 3.60 karat, ortası baget pırlanta bir yüzük ile 160 bin euro değerinde Q7 model cip aldı.

Milliyet