Eski kayınpeder dehşeti

Eski gelinini pompalı tüfekle öldürüp intihar etti.

Eski kayınpeder dehşeti
09 Ocak 2013 Çarşamba 20:51 tarihinde eklendi, 1.173 kez okundu.

 

Denizli’nin Çivril İlçesi’nde, 58 yaşındaki Hasan Ali Baş, 6 ay önce oğlundan boşanan eski gelini 33 yaşındaki Semra Yeşbey’i, başka bir erkekle görüştüğü iddiasıyla çalıştığı lokantada pompalı tüfekle vurarak öldürdü. Baş ardından aynı silahla yaşamına son verdi.
 
Olay, Çivril İlçesi Çarşı Mahallesi Denizli Caddesi’ndeki lokantada bugün saat 15.00 sıralarında meydana geldi. 2 çocuk annesi Semra Yeşbey, 15 yıl önce evlendiği Muhammet Baş ile şiddetli geçimsizlik nedeniyle yaklaşık 6 ay önce boşandı. Kendine ev kiralayıp yalnız yaşamaya başlayan Semra Yeşbey, geçimini sağlamak üzere iş bulmak için Çivril Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’ndan yardım istedi. Vakıf yetkilileri de 2 gün önce Semra Yeşbey’e bir lokantada bulaşıkçı olarak iş buldu. 
 
Hasan Ali Baş, bugün lokantaya gelerek başka erkeklerle görüştüğünü iddia ettiği eski gelini Semra Yeşbey’in çalıştığı işyerine geldi. Baş, hiçbir şey söylemeden elindeki pompalı tüfekle Semra Yeşbey'e peşpeşe 2 el ateş etti. Göğüs ve karnından vurulan Yeşbey, kanlar içinde yere yığılırken, Hasan Ali Baş pompalı tüfeği kendi boynuna dayayıp tetiğe bastı. 
 
Lokanta çalışanları durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık görevlileri Hasan Ali Baş ile eski gelini Semra Yeşbey’in yaşamlarını yitirdiğini belirledi. Yeşbey ile Baş’ın cesetleri otopsi için Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılırken polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

DHA