Eski kayınvalide ateş püskürdü

Gökçe Bahadır'ın eski eşi Ali Sunal'ın kendisini aldattığını ifade eden sözlerine anne Gül Sunal ateş püskürdü

Eski kayınvalide ateş püskürdü
16 Haziran 2012 Cumartesi 10:07 tarihinde eklendi, 4.500 kez okundu.

 

Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen Altın kelebek Ödül töreninde birbirlerinden köşe bucak kaçtığı fark edilen Gökçe Bahadır ve eski eşi Ali Sunal'ın annesi Gül Sunal arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Sunal, oyuncunun verdiği bir röportajda aldatıldığını vurgulayacak ifadeler kullanmasına sert çıktığı öğrenildi. Bu konuyla ilgili olarak Sunal, "Gökçe'yi Allah ıslah etsin" diye konuştu.
 
BENİM OĞLUM YAPMAZ!
 
Kısa süren evliliğinin ardından ilk kez eski kayınvalidesini görünce kaçacak yer arayan genç oyuncunun konuşmalarını şaşkınlıkla karşıladığını belirten Gül Sunal kızgınlığını şu sözlerle ifade etti: "Ne diyeyim Allah akıl fikir versin. Astı astarı olmayan konuşmalar beni de üzüyor. Allah herkese Ali gibi evlat versin. Öyle bir şey yapacağını hayatta düşünmüyorum."
 
AKILLARI KARIŞTIRDI
 
Yaprak Dökümü dizisiyle yıldızı parlayan Gökçe Bahadır, Ali Sunal ile 8 aylık evliliğini tek celsede bitirdikten sonra ihanet söylentileri için 'Araştırılması gerekiyor" açıklamasında bulunmuştu. Bunun üzerine Ali Sunal suskun kalarak eleştirilerin hedefi haline gelmişti.