Eski koca dehşet saçtı: 2 yaralı

Diyarbakır'ın Ergani İlçesi'nde Sezgin Keskin, imam nikahıyla 2 birlikte yaşadıktan sonra bir süre önce ayrıldığı Tuna Küçük ile genç kadının yine imam nikahıyla birlikte yaşamaya başladığı Halil Küçük'e köy yolunda pusu kurarak silahlı saldırı düzenledi.

Eski koca dehşet saçtı: 2 yaralı
12 Şubat 2014 Çarşamba 20:49 tarihinde eklendi.
Ergani İlçesi'nde Sezgin Keskin, Tuna Küçük ile 2 yıl imam nikahıyla birlikte yaşadı. Anlaşmazlıklar nedeniyle bir süre önce önce Keskin'den ayrılan Tuna Küçük, aynı köyden Halil Küçük ile yine imam nikahı ile birlikte yaşamaya başladı.

Tuna Küçük ile Halil Küçük'ün ilçe merkezine geleceğini duyan eski imam nikahlı eş Sezgin Keskin, akıllara durgunluk veren bir plan yaptı.
 
İlçe merkezine yeğeni Celal Küçük, imam nikahlı eşi Tuna Küçük ile birlikte gelen Halil Küçük, alışveriş yaptıktan sonra köylerine dönmek üzere özel araçlarıyla yola çıktı. Meşedibi Köyü ile Yoncalı Köy yolunun kesiştiği noktada pusu kuran Sezgin Keskin, köy yoluna sapıp yavaşlayan araca saat 18.00'da tabanca ile ateş etti.

Silahlı saldırı sonucu araçta bulunan Tuna Küçük ve Celal Küçük ağır yaralandı. Saldırıdan yara almadan kurtulan Halil Küçük'ün haber vermesi üzerine olay yerine ambulans ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Yaralılar ambulanslarla önce Ergani Devlet Hastanesi'ne getirilerek ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevkedildi. Saldırı sonrası kaçan Sezgin Keskin'in yakalanması amacıyla jandarma operasyon başlattı.

DHA