Eski kocaya yasak gelince...

Sinan Akçıl, 'kutsal kadınım' dediği Ebru Şallı'nın eski eşi Harun Tan'la görüşmesini istemedi. Karşılaşmasınlar diye Tan'ın takıldığı mekanlara ambargo koydu.

Eski kocaya yasak gelince...
13 Mart 2014 Perşembe 10:12 tarihinde eklendi.
Yaklaşık 6 aydır birlikte olan manken-sunucu Ebru Şallı'yla müzisyen Sinan Akçıl'ın ilişkilerinde kıskançlık pürüzü... Şallı'nın 11 yıllık eski eşi Harun Tan'la görüşmesinden rahatsızlık duyan Akçıl'ın bu konuda adım attığı öğrenildi. Ünlü müzisyenin, 'kutsal kadınım' dediği sevgilisine, Tan'ın gittiği mekanlara adım atmaması konusunda uyarıda bulunduğu iddia edildi. 
 
ARADA ÇOCUKLARIN HATIRI VAR 
 
Şallı'nın işadamından olan çocukları Beren ve Pars için konuyu fazla ileri götürmeyen Akçıl, 'mekan ambargosuyla' yetindi. Çok iyi giden ilişkisinin zarar görmesini istemeyen eski manken ise ünlü bestecinin direktiflerine uyuyor. Sunucunun, Harun Tan'ın kardeşinin ortağı olduğu Etiler Big Chefs Restoran'a dahi gitmediği kaydedildi. Ebru Şallı, Harun Tan'la yollarını ayırdıktan sonra eski eşiyle ilgili tüm hatıralarından sıyrılmıştı. Sağ omzunda bulunan kalp şeklindeki 'HT' dövmesini de Akçıl'ın isteği üzerine boyatmıştı. 
 
6 AYDA GİTTİ HT, GELDİ S
 
Ebru Şallı, 11 yıllık eşi Harun Tan'dan boşandıktan kısa bir süre sonra Sinan Akçıl’la tutkulu bir ilişki yaşamaya başlamıştı. Çiçeği burnunda aşık Şallı, sevgilisinin adının baş harfini dövmeyle boynuna kazıtmıştı.