Eski milli oyuncuya destek gecesi

Galatasaray'ın eski milli futbolcularından olan ve 2011 yılında beyin kanaması geçiren Erhan Önal'a destek amacıyla İstanbul'da dayanışma gecesi düzenlendi.

Eski milli oyuncuya destek gecesi
17 Ocak 2013 Perşembe 22:35 tarihinde eklendi.

 

Galatasaraylı Sporcular Derneği Başkanı Levent Nazifoğlu tarafından Galatasaray Adası'nda düzenlenen organizasyona, sarı - kırmızılı kulübün yönetim kurulu üyesi Ali Gürsoy, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkan Vekili Servet Yardımcı, İstanbul BBSK Teknik Direktörü Bülent Korkmaz ve Erhan Önal'ın eski takım arkadaşları katıldı.
 
Düzenlenen organizasyona koltuk değneği ile gelen Erhan Önal, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Konuşma bozukluğu olduğu için Galatasaray Sporcular Derneği Başkanı Levent Nazifoğlu’nun yardımı ile konuşan Önal, ''Bütün arkadaşlarımı gördüğüm için çok mutluyum. Çok sıkıntılı günler geçirdim. En kısa zamanda daha iyi duruma geleceğim. Buraya gelip, bana destek olan herkese teşekkür ederim. Nisan ayında Barcelona Veteran takımıyla yapılacak maçta ben de oynamak istiyorum.'' dedi.
 
Levent Nazifoğlu ise devletin, federasyonun Önal’a bu zor süreçte yardımlarının bulunduğunu belirterek, "Erhan çok zor zamanlar geçirdi. Şu anda Erhan konuşma terapisine devam ediyor. Bir tek konuşmasında sıkıntı var.'' açıklamasında bulundu.
 
Spor Toto Süper Ligi'n 18. haftasında yarın Kasımpaşa ile deplasmanda oynayacağı karşılaşma dolayısıyla Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, gerçekleşen organizasyona katılamadı. Terim katılamadığı gece için bütün futbolcuların imzalamış olduğu bir sarı – kırmızılı forma gönderdi.
 
Son derece keyifli geçen organizasyonun sonunda Erhan Önal, kendisine bu süreçte destek olan TFF Başkan Vekili Servet Yardımcı'ya plaket verdi.

CİHAN