Eski şampiyondan Boğaz'a ilk kulaç

Dünya yüzme şampiyonlarından Shelley Taylor-Smith İstanbul Boğazı'ndaki ilk yüzüşünü yaptı.

Eski şampiyondan Boğaza ilk kulaç
23 Temmuz 2016 Cumartesi 17:44 tarihinde eklendi.
Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) tarafından yarın 28'inci kez gerçekleştirilecek olan 'Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı'na onur konuğu olarak İstanbul'a gelen Dünya Maraton Yüzme Eski Şampiyonu Avustralyalı yüzücü Shelley Taylor-Smith, boğazın serin sularındaki ilk yüzüşünü gerçekleştirdi.
Kuruçeşme Cemil Topuzlu Parkı açıklarında denize giren Shelley Taylor-Smith'e "Aile boyu yüzme" temasıyla yüzecek olan Özüak Ailesi ve Arısoy Ailesi eşlik etti.
 
SHELLEY TAYLOR-SMİTH: ' YARIN ÇOK HEYECANLI BİR ETKİNLİK BİZİ BEKLİYOR'
Düzenlenen gösteri yüzüşünden sonra açıklamalarda bulunan Shelley Taylor-Smith, Türkiye'nin sürekli kalbinde olduğunu dile getirdi.
 
Açık sularda, yüzmenin çok büyük bir keyif olduğuna değinen Smith, "Deniz çok sıcak ve güzeldi. Denizin içindeyken biraz deniz anası gördüm. Bu, denizin temiz olduğunu gösteriyor. Yarın çok heyecanlı bir etkinlik bizi bekliyor. Önemli bir yarışı beraber tamamlayacağız" dedi.
 
'TÜRKİYE'NİN DAİMA KALBİMDE YERİ VAR'
Türkiye ile Avusturalya'nın önemli bir geçmişi olduğunu söyleyen Shelley Taylor-Smith, "Türkiye'nin son bir haftada yaşadıklarının ötesinde hep beraber olacağız ve birlikte olmanın keyfini çıkartacağız. Beraber olmanın her şeyin üstesinden gelebildiğini göreceğiz. Ben bundan eminim. Türkiye'nin daima kalbimde yeri var. Türkiye'nin, Gelibolu'da bize nasıl destek verdiği ve yaşadıklarımız hepimiz için dostluk kaynağı oldu. Bu durum, bu günlerde hep beraber olmamız için bir gösterge. Türkiye'ye tekrar gelmek için sabırsızlanıyorum' diye konuştu.