Eski sevgilileri mesaj yağdırdı

Oscar Pistorius, kız arkadaşını öldürme şüphesiyle dün hakim önüne çıktı. ‘Kasıtlı adam öldürme’ suçuyla yargılanan Pistorius’un eski kız ardaşları ise sosyal medyada yaşanan olayı değerlendirdi.

Eski sevgilileri mesaj yağdırdı
16 Şubat 2013 Cumartesi 12:18 tarihinde eklendi.

 

Güney Afrikalı Oscar Pistorius, 14 Şubat'ta kız arkadaşı Reeva Steenkamp'a 4 el ateş ederek ölümüne neden oldu. Dün hakim önüne çıkan Pistorius’un ‘kasıtlı adam öldürme’ suçuyla yargılanacağı açıklandı.
 
Dün görülen davanın ardından Pistorius’un eski kız arkadaşları ve aileleri sosyal medyada yaşananları değerlendirdi. Pistorius hakkında görüşlerini yazan eski kız arkadaşları atletin karakterine değindi.
 
Pistorius’un eski kız arkadaşı Samantha Taylor’ın annesi Facebook hesabından “Kızım güvende ve o adamın pençelerinden uzakta olduğu için mutluyum” yazdı. Pistorius’la bir yıl beraber olan 26 yaşındaki Samantha Taylor bir gazeteye ünlü atletin karanlık tarafından bahsetmişti. Taylor, gazeteye verdiği röportajda “Oscar insanların düşündüğü gibi biri değil” açıklamasını yaptı.
 
'BENİ HİÇ KORKUTMADI'
Pistorius’un bir başka kız ardaşı ise atleti savundu. Jena Edkins, Twitter hesabından “Oscar’a ailemin sevgi ve desteğini yolluyorum. Bir sonuca varmadan önce Oscar’ın konuşmasına izin verin. Oscar’la beş yıl birlikte oldum bana bir kez bile elini kaldırmadı ve korkutmadı” yazdı.
 
Pistorius’un ateş ederek öldürdüğü kız arkadaşı Reeva Steenkamp’ın eski sevgilisi, internette acısını ve kızgınlığı dile getirdi. 32 yaşında DJ’lik yapan Alan Taylor, “Bütün kalbimle diliyorum ki adalet ona en uzun, en sert, soğuk ve dünyanın en kötü hapisanesinde cezasını verir. Çok özel birinin bu kadar genç yaşta öldürülmesi beni çok üzüyor” yazdı.
 
'SEVGİLİLER GÜNÜ KONUŞMASI YAPACAKTI'
Daily Mail’in haberine göre, Steenkamp’ın öldürüldüğü 14 Şubat’ta bir okulda yapacağı konuşmada daha önce istismara uğradığı bir ilişkisinden bahsedeceği ortaya çıktı. Hazırladığı konuşma metninde bu ilişkinin ardından cesaretlenerek Johanesburg’a taşındığını anlatan Steenkamp, konuşmasına “Umarım hepiniz muhteşem bir Sevgililer Günü geçirirsiniz. Eve gidin ve ailenize, kardeşinize, komşularınıza ne kadar minnettar olduğunuzu söyleyin” sözleriyle son veriyor.

NTV