Eski sevgiline aşığım itirafı

Aslında özel hayatıyla gündeme gelmekten, sansasyonel olaylara adının karışmasından hiç hoşlanmıyor; ama elinde değil! Eski sevgilisi Davut Güloğlu ile eski dostu Ece Erken’in birlikteliği yüzünden gözler sık sık ona çevriliyor

Eski sevgiline aşığım itirafı
15 Eylül 2011 Perşembe 11:11 tarihinde eklendi, 1.132 kez okundu.

 

BANA HATA YAPAN HERKESİ AFFETTİM
 
* Son zamanlarda isteseniz de, istemeseniz de magazin gündemindesiniz ama. Adınız bir aşk üçgeninin içinde anılıyor sürekli...
 
- Hayatta insanın başına her şey gelebiliyor. Fakat düşünüldüğü, yansıtıldığı gibi bir halim yok. Özellikle son dönemde kendimi çok iyi hissediyorum. Hiçbir şey söylememek en güzeli. Kimseyle sorunum yok.
 
* Mağdur gibi görünüyorsunuz dışarıdan, öyle misiniz gerçekten de?
 
- Mağdur duruma düşecek kadar güçsüz değilim. Kadir Gecesi’nde dua ederken içimden dedim ki, “Hata yaptığım insanlardan özür diliyorum, bana hata yapanları da tamamen affediyorum”... ıçimde kimseye karşı kin yok. Kimseyle bir sorunum yok. ışimle gücümle, ailemle ilgileniyorum.
 
 
* Sonuçta ilişkiniz bitmiş. Ece Erken, Davut Güloğlu’na aşık olamaz mı?
 
- Yorumsuz. Ece beni Kadir Gecesi aradı, özür diledi. “Çok aşığım” dedi. Bu durumda ne diyebilirim ki! Artık herkes kendi hayatına bakacak. Benim, arkadaşımın sevgilisiyle bir ilişki yaşamam kesinlikle mümkün değil. Bu konuda hep büyük konuştum. Ama hayatta insanın başına her şey gelebiliyormuş. O yüzden Allah herkesin yolunu açık etsin.
 
O KADAR CAN YAKACAK BİR İLİŞKİ DEĞİLDİ
 
* Yine eskisi gibi can ciğer dost olabilecek misiniz Ece Erken’le, ne dersiniz?
 
- Hayır öyle bir şey olamaz, ama en azından bir düşmanlık da söz konusu değil. Ece’yle geçmişte kalan bir arkadaşlığımız, kötü günlerde birbirimize destek vermişliğimiz var. Demek ki bu ilişki yaşanacakmış. Bana da başka şey söylemek düşmez. Zaten insanların hayatında bir de önem sıralaması vardır. Ben 20 yaşında bir kez aşık oldum. Sonrasında beni o kadar acıtacak ve travmatik şeyler yaşayacağım bir ilişkim daha olmadı. O yüzden diyorum ya hiçbir şey dışarıdan göründüğü gibi değil diye... Acı dolu bir hikaye yok ardımda.
 
* Ece Erken ve Davut Güloğlu ayrılmış, nişan bozulmuş. O konuda ne diyeceksiniz? ılahi adalet diye geçti mi aklınızdan?
 
- Daha fazla yorum yapmayayım o konuda. Dediğim gibi, artık herkes kendi hayatını yaşıyor