Eskişehir'de çaldılar,Hatay'da parçaladılar

Eskişehir'de polis ekipleri, çaldıkları TIR çekicisini sahte plaka takıp Hatay'a götüren ve burada satmak amacıyla parçalayan şüphelileri mobese kamerası görüntülerini izleyerek yakaladı.

Eskişehirde çaldılar,Hatayda parçaladılar
19 Eylül 2014 Cuma 16:38 tarihinde eklendi.
Eskişehir'de park halinde duran TIR'ın çekicisi çalındı. Sahiplerinin durumu polise bildirmesinin ardından çevredeki ev ve işyerlerinin güvenlik kameraları ile mobese görüntüleri tek tek incelendi. Yapılan çalışmalar sonucunda TIR çekicisinin kontak anahtarı kopyalanmak yöntemiyle çalındığı, sahte plaka takılıp Eskişehir'den Konya ve Adana illeri üzerinden Hatay'a götürüldüğü belirlendi. Hatay ve Eskişehir Emniyet müdürlüklerinin ortak çalışmasının ardından çalıntı TIR çekicisi Hatay'da 19 parçaya ayrılmış bir halde bulundu. 
 
Polisler olayın şüphelilerinden M.Ç., S.O., M.Ö., B.S. ve İ.Y.'yi Hatay'da; İ.H.S., T.K. ve Ö.Y.'yi de Eskişehir'de yakaladı. Hırsızlık olaylarını iller arası koordine edip getirilen çekicileri parçalattırdığı öne sürülen İ.T. adlı şüphelinin de yakalanmasına çalışıldığı bildirildi.
 
Eskişehir'de gözaltına alınan şüpheliler İ.H.S., T.K. ve Ö.Y. yapılan sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edildi.