Eskişehirspor'a vali morali

ESKİŞEHİRSPOR tesislerini ziyaret eden Vali Güngör Azim Tuna, "Kendi sahamızda Antalyaspor ile karşılaşacağız. İnşallah 14 Şubat Sevgililer Günü'nde güzel bir hediyesi olacak Eskişehirspor'un Eskişehir'e" dedi.

Eskişehirspora vali morali
09 Şubat 2016 Salı 20:29 tarihinde eklendi.
ESKİŞEHİRSPOR tesislerini ziyaret eden Vali Güngör Azim Tuna, "Kendi sahamızda Antalyaspor ile karşılaşacağız. İnşallah 14 Şubat Sevgililer Günü'nde güzel bir hediyesi olacak Eskişehirspor'un Eskişehir'e" dedi. 
 
Kendi sahalarında oynayacakları Antalyaspor maçı hazırlıklarını Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde sürdüren siyah-kırmızılı futbolcuları Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna ziyaret etti. Getirdiği bir tepsi baklavayı takım kaptanı Sezgin Coşkun'a veren Vali Tuna, teknik direktör Samet Aybaba ve futbolcularla tek tek tokalaştı. Takıma maddi desteğin yanısıra manevi desteğin verilmesinin de önemli olduğunu ifade eden Tuna şöyle devam etti: "Önümüzde önemli bir maç var. Bundan sonra aslında her maç bizim için önemli. Kendi sahamızda Antalyaspor ile karşılaşacağız hafta sonu. İnşallah 14 Şubat Sevgililer Günü'nde güzel bir hediyesi olacak Eskişehirspor'un Eskişehir'e. Şunu tekrar söylüyoruz: Gün birlik beraberlik olma zamanı. Biz bu mesajı tekrar Eskişehirli futbolseverlere iletiyoruz. Her şey tabi maddiyat değil. Manevi destek de önemli. En azından sorumlu kişilerin destek açıklamaları, birlik beraberlik, verilecek destekler bu dönemde çok önemli. Yani bundan 10-15 gün sonra takım iyi noktaya geldiği zaman, tabi ki herkes görüntü vermek için gelsin o da önemli ama şu günlerde, bu zor günde, yani iyi gün dostu değil zor gün dostu olmak önemli. Bu kulüp hepimizin ortak değeri."
 
 Eskişehirspor'un zor günler geçirdiğini belirten Vali Tuna, "Zor günler, ama takımızdan ümitliyiz. Takımız gerçekten çok iyi bir transfer dönemi geçirdi o şartlara rağmen. Yine olabildiğince en iyi transferler yapılmaya çalışıldı mütevazi bütçelerle. Ama bunun sürdürebilir olması, kalıcı olması biraz da moral motivasyonu gerektiriyor. Bunun için de sorumluluk sahibi herkesin üzerine düşeni yapmasını bekliyoruz" dedi.
 
HOŞCAN; ESKİŞEHİRSPOR KURTULUŞ MÜCADELESİNE BAŞLAMIŞTIR
 
Eskişehirspor kulübü Başkanı Mesut Hoşcan da ziyaretlerinden dolayı Vali Tuna'ya teşekkür etti. Moral ve motivasyon olarak daha iyi bir noktada olduklarını söyleyen Hoşcan şunları söyledi: "Özellikle camiamıza ve taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Artık onlar da Eskişehirspor'la ilgili sonuna kadar destek vermeye başladılar ve bu destekleri de her gün artırarak devam ettiriyorlar. Evet Eskişehirspor bir kurtuluş mücadelesine başlamıştır. Bunu daha önce de söyledik. Ve sonuna kadar direneceğiz. Mütevazi bütçelerle iyi transferler yaptığımıza inanıyoruz. Bunların sahaya yansımasıyla ilgili ciddi çalışmalarımız var. Samet hocamızın futbolcular üzerindeki büyük bir tatlı hakimiyeti var. Onlarla iyi bir diyalog içinde. Onları da çok iyi motive etmekte. Ama her şeyin başında sayın bakanımız (Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı) ve sayın valimiz başta olmak üzere Eskişehir'in en önemli markasına artık ciddi bir destek var. "