Esra Erol'da şok!

Esra Erol'un FOX Tv'de yayınlanan evlilik programında 'ahlaksız teklif' kavgası çıktı. Uzatmalı damat adayı Hakan Bey , İranlı nişanlısına ahlaksız teklif yapıldığını öne sürdü.

Esra Erolda şok!
29 Ocak 2015 Perşembe 16:29 tarihinde eklendi, 1.672 kez okundu.
Esra Erol'un programının uzatmalı damat adayı Hakan Bey, İranlı Seba Hanım ile evlilik hazırlıkları yaparken öğrendiği bir olayla şok oldu. Stüdyoda bunu ifşa eden Hakan Bey, locadaki bir damat adayının nişanlısına talip olduğunu öne sürdü.
 
Stüdyoya elinde cep telefonu ile gelen Hakan sinirli bir şekilde öğrendiklerini canlı yayında ifşa etti. Nişanlısına locadaki isimlerden birinin 'ahlıksız bir şekilde' talip olmaya çalıştığını öne süren Hakan, şunları söyledi;
 
"Bir iki gün önce öğrendim. Bundan Seba'nın hiç haberi yok. Locada aramızda olanlardan birisi malesef Seba Hanım'a, benim eşim olacak olan kişiye talip olmak istemiş. Bunu farklı bir şekilde yapmış. Locadan bazı arkadaşlarımızı aracı yaparak talip olmak istediğini söylemiş."
 
ÇOK TERBİYESİZCE YAZIŞMA
 
Hakan'ın iddiasına göre bu kişi daha sonra Facebook üzerinden bir erkekle Seba ve Hakan hakkında 'ahlaksızca' sözler söylemiş. Hakan yazışmaları Esra Erol'a gösterdikten sonra 'Çok terbiyesizce ayıp bir yazı yazılmış. Hakan yarın öbür gün onu (Seba) bırakır demişler. O bırakır biz talip oluruz demiş. Bu çok ahlaksızca..." dedi.
 
İranlı Seba ile evlilik hazırlıklarını sürdürürken gördüğü Facebook'taki yazışmaları kimin yaptığını da söyleyeceğini belirten Hakan, "Yüzüme baktığı, yüzüme güldüğü arkadaş olarak sandımığız bir kişi. Çok ağır bir hakaret ben bunu açıklamak istiyorum. O arkadaş kimse çıksın söylesin ya da ben ismini söyleyim" diye konuştu.
 
O İSİM SERKAN ÇIKTI
 
Hakan'ın evlenmek istediği Seba'ya 'ahlaksız teklifte' bulunan ismin damat adaylarından Serkan olduğu ortaya çıktı. Serkan bu iddia karşısında şaşırdı ve yazışmaları görmek istiyorum dedi. Bunun üzerine Hakan yazışmaları hem Esra Erol hem de Serkan'a gösterdi. Yazışmalara bakan Serkan "Bu ben değilim benim 3-4 tane facebook hesabım var" diyerek iddiayı reddetti. Serkan sahip olduğu facebook hesaplarının şifrelerini başkalarına verdiğini öne sürerek o sözleri kendisinin yazmadığını öne sürdü. Ancak bu iddiası ortalığı daha da karıştırdı ve Hakan stüdyoda çıldırdı.