Esrarengiz cesedin sırrı çözüldü

İstanbul Beyoğlu'nda demir çubuğa asılı bir halde bulunan Turan Polat'ın cesedi üzerinde Adli Tıp Kurumunda yapılan incelemede olayın intihar olduğu belirtildi

Esrarengiz cesedin sırrı çözüldü
24 Kasım 2015 Salı 22:06 tarihinde eklendi, 1.036 kez okundu.
Adli Tıp Kurumu tarafından hazırlanan ön raporda cesedin üzerinde darp ya da ekimoz izi bulunmadığı, ölümün kendini asma sonucu meydana geldiği belirtildi.
 
Ceset üzerinden alınan kan örneklerinin ise incelemesi sürüyor. Öte yandan Turan Polat’ın akrabalarının polise son zamanlarda maddi sıkıntı çektiğini anlattıkları öğrenildi.
İlgili Haber
 
Beyoğlu, Cihangir Mahallesi’nde önceki gün iple boynundan asılı halde bir erkek cesedi bulunmuştu. Köpeğini dolaştırmaya çıkan bir kişi tarafından bulunan ceset üzerinde yapılan incelemede Turan Polat adlı kişiye ait olduğu tespit edilmişti. Turan Polat’ın daha önceden ’resmi belgede sahtecilik’, ’dolandırıcılık’, ’uyuşturucu madde bulundurmak’, ’suç işlemek için örgüt kurmak ve üye olmak’ suçlarından polise geliş kaydı olduğu ortaya çıkmıştı.
 
ÖN RAPOR ÇIKTI
Adli Tıp Kurumuna kaldırılan Turan Polat’la ilgili otopsi ön raporu tamamlandı. Rapora göre ölümün kendi asmak suretiyle meydana geldiği belirtildi. Turan Polat’ın vücudunda yapılan incelemede herhangi bir darp ya da ekimoz izine rastlanmadığı aynı raporda belirtildi. Turan Polat’tan alınan kan örneklerinin ise incelemesinin sürdüğü öğrenildi.
 
Olayla ilgili yapılan soruşturmada Turan Polat’ın bir süredir maddi sıkıntı çektiği bu nedenle intihar etmiş olabileceği belirtildi.