Esrarengiz ölümün görüntüleri

Şişli'de evine girerken tabancayla vurularak öldürülen Love Bar'ın işletmecisi Engin Temel cinayetiyle ilgili güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı

25 Mart 2011 Cuma 08:42 tarihinde eklendi, 1.279 kez okundu.

 

 
2004 Miss Dream Of The World Güzellik Yarışması'nda Türkiye İkinci Güzeli seçilen Hazal Müezzinoğlu'nun sevgilisi, bar işletmecisi Engin Temel (24), ölümüyle ilgili sır perdesi aralanmazken olay sırasında çekilen güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.
 
10 SANİYE SONRA...
 
Görüntülerde ilk önce duvara yakın bir şekilde yüzleri kapalı bir halde yürüyen iki kişinin Engin Temel'in oturduğu binaya girdiği görülüyor.
 
Bu kişilerin içeri girmesinin ardından yaklaşık 10 saniye sonra Engin Temel ve kız arkadaşının bulunduğu otomobil evin önünde duruyor.
 
YAĞMURDAN KAÇTI
 
Kız arkadaşı E.E. indikten sonra tekrar hareket eden Engin Temel aracını otoparka park ediyor. Yaya olarak otoparktan çıkan Engin Temel, sağnak yağmurda ıslanmamak için koşarak, kendini bekleyen katillerden habersiz evinin bulunduğu apartmana giriyor.
 
Engin Temel'in içeri girmesinden çok kısa süre sonra iki katil binadan ayrılarak hızla olay yerinden uzaklaşıyor. Güvenlik kamera görüntüleri Engin Temel'in uzun süre gelmemesinin ardından onu merak eden E.E.'nin aşağı inerek cesedi görmesinin ardından dışarı fırladığı anlarıda kaydetti.
 
KIZ ARKADAŞI KİMSEYİ UYANDIRAMADI
 
Çaresizlik içinde yardım istemek için otopark görevlilerini uyandırmaya çalışan E.E. kimseye ulaşamayınca tekrar binaya geri dönüyor, ardından tekrar dışarı fırlıyor çığlık atıp bu kez otopark görevlilerini uyandırıyor.
 
SIR PERDESİ ARALANMADI
 
Love Bar'ın işletmecisi Engin Temel cinayetinin ardından 27 ay geçmesine rağmen sır perdesi ortadan kalkmadı. Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından olayla ilgili yüzlerce kişi sorgulanmasına rağmen cinayeti aydınlatabilecek bir ip ucu bulunamadı.
 
Yetkililer Engin Temel cinayetiyle ilgili soruşturmanın sürdüğünü söylediler.