Esrarlı bidon

Başakşehir’de polis ekipleri 3 ayrı adrese yaptıkları eş zamanlı operasyonda, turşu bidonu ve bavul içerisine gizlenmiş 43 kilogram 850 gram esrar ele geçirdi.

Esrarlı bidon
28 Mart 2013 Perşembe 09:10 tarihinde eklendi, 1.445 kez okundu.

Başakşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, dün sabah saatlerinde 2 kişinin çok sayıda kişiye uyuşturucu madde satacağı ihbarı aldı.


Bunun üzerine harekete geçen Başakşehir Asayiş Büro Amirliği ekipleri şüpheli Halit Y. (30) ve Engin B.'yi (30) gün boyunca izledi.

İki kişinin girip çıktığı 3 adrese dün saat 20.00 sıralarında Narkotik Şube Müdürlügü ve Başakşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri eş zamanlı operasyon düzenledi. Polis, Güvercintepe Mahallesi Ahmet Yesevi Caddesi'nde bir daireden 40 kilogram, Yeşilyurt sokakta bulunan bir kahvehanede satışa hazır 54 paket, Kayaşehir Mahallesi’nde bulunan bir daireden de satışa hazır 840 paket esrar maddesi ele geçirdi. 43 kilogram 850 gram esrara imha edilmek üzere el konulurken, uyuşturucu madde satıcısı olduğu iddia edilen Halit Y.(30) ve Engin B.(30) gözaltına alındı. Şüpheliler ifadeleri alınmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

DHA