ETO eski başkanı Peksaygılı tabancayla intihar etti

ESKİŞEHİR Ticaret Odası (ETO) eski başkanlarından kırtasiyeci 70 yaşındaki Fahrettin Peksaygılı, tabancayla intihar etti. Peksaygılı geride 'Ortağımın çocukları beni çok üzdüler. 49 yıllık emeğimi çaldılar. Dayanacak gücüm kalmadı' yazılı not bıraktı.

ETO eski başkanı Peksaygılı tabancayla intihar etti
29 Nisan 2016 Cuma 16:05 tarihinde eklendi.
Olay dün akşam saatlerinde Deliklitaş Mahallesi Hamamyolu Caddesi'nde meydana geldi. Fahrettin Peksaygılı kendisine ait ruhsatlı tabancasını başına dayayarak ateşledi. Ağır yaralanan Peksaygılı 112 ambulansıyla kaldırıldığı Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.
 
'ORTAĞIMIN ÇOCUKLARI BENİ ÇOK ÜZDÜ'
 
Eskişehir'de kırtasiyecilik yapan, daha önce ETO ile Kızılay Şube başkanlığı görevlerinde bulunan ve Eskişehirspor Kulübü'nün eski yönetim kurulu üyesi olan Fahrettin Peksaygılı geride bıraktığı notta "Ölümümden kimse sorumlu değildir. Hakkınızı helal edin. Ortağımın çocukları beni çok üzdüler. 49 yıllık emeğimi çaldılar. Dayanacak gücüm kalmadı. Allah'ım beni affetsin" diye yazdı.
 
CENAZEYE SİYASİLER DE KATILDI
 
Fahrettin Peksaygılı için bugün Vişnelik Mahallesi'ndeki Mahmut Sami Ramazanoğlu Camisi'nde tören düzenledi. Cenaze törenine Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Yılmaz Büyükerşen, AK Parti Milletvekili Harun Karacan, CHP Milletvekili Utku Çakırözer ile çok sayıda kişi katıldı. Cuma namazının ardından cenaze namazı kılınan Fahrettin Peksaygılı, Alınca Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Hakan TÜRKTAN / ESKİŞEHİR, (DHA)