Euro 2016 Çeyrek Finalini Netmacizle.com'da İzleyin

Netmacizle.com sitesine girerek Euro 2016 ve tüm spor karşılaşmalarının canlı yayınlarını ücretsiz olarak izleyin. Hemen siteye giriş yap, bedava canlı maç izle.

Euro 2016 Çeyrek Finalini Netmacizle.comda İzleyin
28 Haziran 2016 Salı 19:58 tarihinde eklendi.

Euro 2016'da heyecan giderek artıyor. Şampiyonu belirleyecek final maçına ise az bir zaman kaldı. Son 16 maçları tamamlanmak üzere. Çeyrek finale kalan takımların bazıları belli oldu. Bu heyecan dolu maçları natmacizle.com sitesinden takip edebildiniz. Hemen siteye giriş yap, bedava canlı maç izle.
 

Euro 2016 son 16 turunda şimdiye kadar 6 karşılaşma oynandı ve çeyrek finale yükselen takımlar belli oldu. İlk maç İsviçre ve Polonya arasında oynandı. 1-1 biten maç penaltılara kaldı. Penaltılar sonucu 5-4 kazanan Polonya turu geçerek çeyrek finale yükselmeyi başardı.
 

Bir başka maçta ise Galler ile Kuzey İrlanda karşı karşıya geldi. Galler Kuzey İrlanda'yı 1-0 yenerek çeyrek finale kalan bir başka takım oldu. Gecenin son maçı ise Hırvatistan ile Portekiz arasında oynandı. Maçta favori olarak gösterilen Hırvatistan maçı 1-0 kaybederek turnuvaya veda eden taraf oldu. Portekiz, Quaresma'nın uzatma devrelerinin 2. devresinde son dakikalarda bulduğu golle takımını çeyrek finale yükselten isim oldu.
 

Pazar günü de 3 karşılaşma oynandı. Ev sahibi Fransa, zorlansa da kazanmasını bildi ve turu geçen taraf oldu. İrlanda ile karşılaşan Fransa, maçı 2-1 kazanarak çeyrek finale kalmayı başardı. Ardından oynanan maçta Almanya Slovakya engelini ise rahat geçti. Maçı 3-0 gibi net bir skorla kazanan Almanya çeyrek finale yükselen taraf oldu. Günün son maçında ise Macaristan ile Belçika karşı karşıya geldi. Belçika'nın favori gösterildiği maçta beklenildiği gibi oldu ve Belçika 4-0 gibi farklı bir skorla turu geçen taraf oldu.
 

Pazartesi günü ise çeyrek finale kalacak son 2 takımı belirleyecek maçlar saat 19.00'da ve 22.00'da oynanacak. Saat 19.00'da oynanacak maçta İtalya ile İspanya karşı karşıya gelecek. Maçta FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır karşılaşacak. Saat 22.00'da oynanacak maçta ise İngiltere ve İzlanda karşı karşıya gelecek. Bu maçları ve de diğer bütün spor karşılaşmaları netmacizle.com sitesinden izleyebilirsiniz. Hemen siteye giriş yap, HD kalitede maç izle.
 

Sitede sadece futbol değil, aynı zamanda basketbol, voleybol, hentbol ve tenis gibi birçok spor kategorisinde maçları da izleyebilirsiniz. Yapmanız gereken sadece siteye giriş yapmak ve seçeceğiniz maçı izlemek için gerekli linke tıklamak. Sonrasında ise arkanıza yaslanarak keyfinize bakabilirsiniz. Copa America turnuvası tamamlandı. Bu turnuvada favori gösterilen Arjantin, penaltılara kalan maçta Şili'ye 4-2 kaybederek kupayı kazanamadı. Şili ise üst üste 2. Kez kupaya uzanan takım olmayı başardı. Bu maçlar da netmacizle.com sitesinden HD kalitede izlenebildi.
 

İnternet üzerinden canlı maç izlemek için başka site aramanıza gerek yok. Bu sitede kaliteli yayınlar, her spor dallarından en önemli maçlar, bütün liglerin, turnuvaların maçları sizleri bekliyor. Euro 2016'da çeyrek final maçları da belli olmaya başladı. Tamamlanan maçlar sonunda çeyrek finale kalmayı garantileyen takımlardan Polonya ve Portekiz eşleşti. Bir diğer eşleşme ise Galler ve Belçika arasında oldu. Almanya'nın rakibi ise İtalya ve İspanya eşleşmesinden tur atlayacak takım olacak. Ev sahibi Fransa'nın ise rakibi İngiltere ve İzlanda arasında oynanacak maçta tur atlayan takım olacak. Netmacizle.com sitesinden canlı ve HD kalitesinde izleyebileceğiniz bu maçlar sonunda çeyrek finale eşleşmeleri tamamlanmış olacak. Çeyrek final maçları ise 30 Haziran Perşembe günü başlayacak ve 3 Temmuz Pazar günü tamamlanacak. Daha sonra yarı finale yükselen takımların yarı finale müsabakaları ve final müsabakaları da netmacizle.com da yayınlanacak. Hemen siteye giriş yap, bedava canlı maç izle.