"Eurovision'la ilgili tek hedefim..."

Nişantaşı sokaklarında kitap okurken görüntülenen Can Bonomo, "Eurovision'da ilk beşe girmeyi hedefliyor musunuz?" sorusun bakın nasıl yanıt verdi?

Eurovisionla ilgili tek hedefim...
25 Mart 2012 Pazar 10:14 tarihinde eklendi, 1.072 kez okundu.

Nişantaşı sokaklarında kitap okurken görüntülenen Can Bonomo, "Eurovision'da ilk beşe girmeyi hedefliyor musunuz?" sorusuna,"Tek hedefim gidip gelmek. Başka hedefim yok" diye cevap verdi.

Bakü'de yapılacak 57. Eurovision yarışmasında Türkiye'yi temsil edecek olan Can Bonomo'nun Eurovision'dan çekildiği dedikoduları ortaya atılmıştı. Önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere takılan Bonomo, satın aldığı kitabı sokak ortasında okurken ilginç bir görüntü sergiledi.

Ayaküstü soruları cevaplayan Bonomo, herkesin kendisinden çok şey beklediğini ama üzerinde bu yüzden dolayı bir baskı oluşmadığını söyledi. Genç şarkıcı,"Hedefinizde ilk beşe girmek var mı?" sorusuna ise "Benim hedefim gidip gelmek. Başka bir hedefim yok" diyerek ilginç bir cevap verdi.

Can Bonomo akşam ise Anjelique'te eğlendi. Mekân çıkışında basının yoğun ilgisiyle karşılaşan Bonomo bu kez çıkan dedikodulara ve diğer sorulara yanıt vermeden hızla otoparka doğru yürüdü. Bir basın ordusuyla otoparka giren Bonomo neşeli tavırlarıyla dikkat çekti.

Genç sanatçının Renault Kangoo araca bindiğini görenler ise "Herhalde korsan taksi kullanıyor. İlk üçe girerse bir Ferrari alır" esprisi yaptı.