Evcil Hayvan Ürünlerinin Online Mağazası Sherlockpets.com

Evcil hayvanların yavru halinden başlayarak, yetişkinlikleri ve yaşadıkları sağlık sorunları karşısında çözümler sunmak için kurulan SherlockPets, evcil hayvanların konforlu bir yaşam sürmelerini sağlayacak ürünler tasarlayıp üretiyor

Evcil Hayvan Ürünlerinin Online Mağazası Sherlockpets.com
07 Ağustos 2018 Salı 16:23 tarihinde eklendi, 1.179 kez okundu.

Evcil hayvanların yavru halinden başlayarak, yetişkinlikleri ve yaşadıkları sağlık sorunları karşısında çözümler sunmak için kurulan SherlockPets, evcil hayvanların konforlu bir yaşam sürmelerini sağlayacak ürünler tasarlayıp üretiyor. Online mağazasında köpek kıyafetleri, köpek künye çeşitleri, kedi malzemeleri gibi daha birçok ürüne yer veren Sherlockpets.com, hem evcil hayvanların hem de evcil hayvan sahiplerinin rahatını düşünüyor. Pet kundağı, köpek künyesi, outdoor mama kabı gibi fonksiyonel ve konforlu ürünler sunan Sherlockpets.com online pet shop mağazasında uygun fiyatlı alışveriş yapabiliyor.

 

Sherlockpets.com web sitesinde, üzerindeki kare kodu akıllı telefon ile okutulduğunda evcil hayvanın saniyeler içinde bulunmasını kolaylaştıran ve bir SherlockPets ürünü olan PatiTAG akıllı künye çeşitleri de yer alıyor. GPS sistemi ile evcil hayvanların nerede olduğunu görebilmeyi sağlayan suya dayanıklı akıllı künyeler sim kart ya da pil gerektirmiyor.

 

Online mağazasında evcil hayvanların stresli olabilecekleri veteriner yolculuklarında, hiperaktif dönemlerinde veya yüksek sesli ortamlarda rahatlamalarına yardımcı olan pet kundağı çeşitlerine de yer veren Sherlockpets.com; küçük, orta ve büyük ırk köpekler ve bazı kedi cinsleri için pet kundağı seçenekleri de sunuyor. Tüy bakımı ihtiyacı olan ve köpekleri de düşünen SherlockPets, lavanta bakım kolonyası ve limon çimi bakım kolonyası gibi köpeklerde kötü kokuyu yok eden köpek malzemeleri ile ürün yelpazesini genişletiyor.

 

Online evcil hayvan ürünleri mağazası Sherlockpets.com’da evcil hayvanı ile seyahatlere çıkan evcil hayvan sahiplerinin sırt çantalarında ve araçlarında kolaylıkla taşıyabileceği, outdoor kullanıma uygun pet outdoor ürünleri de yer alıyor. Serinleten bandana, çabuk kuruyan kurulama bezi, taşınabilir su ve mama kabı gibi kullanımı pratik ve taşıması kolay ürünleri SherlockPets’in outdoor ürünleri arasında bulabilmek mümkün.

 

Tüm evcil hayvanların hayatları boyunca layık oldukları hayatı yaşamalarına yardımcı olmak felsefesiyle yola çıkan SherlockPets, mevcut ürünleri içinde olmayan çözümler için de danışmanlık yapıyor ve evcil hayvan sahipleri için uzman kişilerle iletişim kuruyor. Evcil dostlunuzla yaşamınızı kolaylaştıran uygun fiyatlı pet ürünleri satın almak için hemen Sherlockpets.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.