Evde dehşet saçtı

Sultanbeyli'de bir adam tartıştığı eşini 11 yerinden bıçakladı. Ağır yaralanan 45 yaşındaki kadın kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.

23 Ocak 2013 Çarşamba 21:33 tarihinde eklendi.

Mehmet Akif Mahallesi Halikarnas sokak 7 numaradaki olay bugün saat 10.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre Şeref Kaya, eşi Mensure Kaya ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı.

Tartışma büyürken Mensure Kaya eşinin eline bıçak olduğunu görünce koridora çıkıp yardım istedi. Ancak Şeref Kaya merdivenlerde yakaladığı eşini 11 yerinden bıçakladı.

Zanlı olay yerinde n kaçarken komşuların haber vermesi üzerine olay yerine gelen ambulansla ağır yaralan kadın önce Sultanbeyli'de özel bir tıp merkezine kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan kadın yine ambulans Pendik Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan Mensure Kaya'nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, polis firari kocayı yakalamak için çalışma başlattı. Olayın gerçekleştiği sokaktaki bir genç, "eşiyle tartışmış 11 yerinden bıçaklamış" diye konuştu.


DHA