''Evde işleri Emre yapar''

Çağla Şikel, eşi Emre Altuğ'la yaptıkları iş bölümünü anlattı: "Ev işleriyle Emre, Kuzey'le ben ilgileniyorum..." Şikel, ikinci çocuğu da düşündüklerini söyledi: "Kuzey yalnız büyümeyecek."

Evde işleri Emre yapar
03 Nisan 2011 Pazar 22:53 tarihinde eklendi, 1.876 kez okundu.

 

O defilede yer alan mankenlerden biri olan Şıkel şunları söyledi: "Gündemeki bir olay olduğunu düşünmüyorum. 10 yıl önceki bir olayı açıp açıp konuşmanın ne anlamı var? Bunlara sadece gülüyorum. Benim kafam o kadar rahat ve o kadar keyfim yerinde ki; değil Atilla Bey, kim gelse keyfimi bozamaz..." Emre Altuğ'la evliliğinden Kuzey adında 17 aylık bir oğlu olan Şıkel, "Ben Kuzey'le ilgileniyorum, Emre de ev işleriyle ilgileniyor. Aramızda böyle bir iş bölümü yaptık" dedi. Şu sıralar oğlunun "Anne" demeye başladığını açıklayan ünlü manken, "Ben de bunu rüşvet olarak kullanmaya başladım. Ona, 'Anne dersen istediğini yaparım' diye şımarıklık yapıyorum" dedi.
 
HAYALİM SİNEMA
Hayalinin bir filmde oynamak olduğunu belirten Şıkel, "Tekrar anne olmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna da şöyle yanıt verdi: "Kuzey'in kardeşinin olmasını ve birlikte büyümelerini istiyoruz."