Eve giren yılan etkisiz hale getirildi

Bursa'nın İznik İlçesi'nde bir evin zemin katına giren ve zehirli olduğu bildirilen yılan, itfaiye ekipleri tarafından taş ve sopalarla öldürüldü.

Eve giren yılan etkisiz hale getirildi
17 Temmuz 2013 Çarşamba 18:29 tarihinde eklendi.
Olay, Eşrefzade Mahallesi Başak Sokak'ta meydana geldi. İki katlı evinin zemin katında 1.5 metre uzunluğundaki, zehirli olduğu bilinen yılanı farkeden İbrahim Aydın, durumu Muhtar Ömer Kocuk ve itfaiyeye bildirdi.

Olay yerine gelen itfaiye ekibi, yılanı zemin katta bulunan dairenin odasında kıvrılmış halde buldu. Taş ve sopalarla öldürülen yılan itfaiye tarafından olay yerinden götürüldü. Bina sahibi Aydın, "Bunu ilk kez yaşamıyoruz. Buralar yeni imara açılan bölgeler, şu an her yer otluk ve çalılık dolayısıyla yılan da var. Yetkililerden otluk alanların temizlenmesini istiyoruz" dedi.
 
Mahalle Muhtarı Ömer Kocuk, evin yakınında çocuk parkı bulunduğuna dikkat çekerek, "Bulunan yılan çok zehirli bir tür. Geçen gün yine aynı şekilde bir vatandaşımız 2 metre boyunda bir yılan daha gördü. Belediye Başkanı Kadri Eryılmaz'a konuyu ileteceğiz. Buraların otlardan temizlenmesi için gereğini yapmasını isteyeceğiz. Yarın bir gün üzücü bir olay yaşamak istemiyoruz" dedi.

DHA