Evin yanan aileye Kimse Yok mu sahip çıktı

Kayseri’de kısa süre önce evi yanan Çakır ailesine Kimse Yok mu sahip çıktı

Evin yanan aileye Kimse Yok mu sahip çıktı
19 Eylül 2014 Cuma 10:41 tarihinde eklendi.

Dernek, aileye evle ilgili beyaz eşya, mobilya gibi ihtiyaçlarını temin ederek eve kadar götürdü ve teslim etti. Ailede özellikle çocuklar yeni eşyalardan sonra büyük sevinç yaşadı.

Durdu Çakır, eşi ve 4 çocuğu ile birlikte Erzurum’da akrabalarının düğününe gitmişlerdi. Bu sırada evlerinde çıkan yangın haberi yakınları tarafından bildirildi. Eve geri döndüklerinde Çakır ailesi hiçbir eşyalarının kalmadığını ve evlerinin tamamen yandığını gördü. Yapılan hasar tespitinde evde 15 bin liralık maddi zarar meydana geldiği belirlendi.

Eski evlerinde oturma imkanları bulunmayan ve yeni bir ev tutan Çakır ailesine Kimse Yok mu Derneği yardım eli uzattı. Derneğin Kayseri Şubesi, aileye destek oldu ve ev eşyalarının tamamını karşıladı. Temin edilen buzdolabı, çamaşır makinası, halı, yolluk, çek-yat, ocak, tüp, karyola, yatak, masa, sandalye gibi birçok malzeme araçla eve kadar götürüldü ve aileye teslim edildi.

Aile çocuklarına kırtasiye yardımında da bulunan Kimse Yok mu, bir yıl boyunca Çakır ailesinin gıda, giyim, temizlik malzemesini temin ederek destek olmaya devam edecek.

Durdu Çakır ve eşi ile çocukları, Kimse Yok mu Derneğine yardımları için teşekkür etti. Yeni eşyaların eve götürülerek teslim edilmesinde ise en çok çocukların sevinmesi dikkat çekti.


CİHAN