Evinde bıçaklanarak öldürüldü

Gaziantep'te, 47 yaşındaki 4 çocuk babası Hasan Öztürk, eşi tarafından evinde bıçaklanarak öldürülmüş olarak bulundu.

29 Ekim 2013 Salı 20:19 tarihinde eklendi, 1.655 kez okundu.
Polis, ölümü ile yakınlarını yasa boğan Öztürk'ün kim ya da kimler tarafından öldürüldüğünü araştırıyor.
 
Olay, akşam saatlerinde Çağdaş Mahallesi 5'inci Sokakta meydana geldi. İddiaya göre, bir markette çalışan 4 çocuk babası Hasan Öztürk, eşi bir akrabasının yanında kalınca geceyi evde yalnız geçirdi. Bugün saat 16.30 sıralarında eve gelen 43 yaşındaki Fatma Öztürk, eşi Hasan'ı kanlar içerisinde buldu.

Fatma Öztürk'ün çığlıklarıyla eve giden komşuları, Hasan Öztürk'ün cesedini görünce durumu polislere bildirdi. Olay yerine gelen polisler, Hasan Öztürk'ün 5 yerinden bıçaklanarak öldürüldüğünü saptadı.
 
YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ
 
Polisler evde çalışma yaparken, olayı haber alan Öztürk'ün yakınları olay yerine geldi. Polisin ifadesine başvurduğu Fatma Öztürk, "Eşimle birlikte akrabamıza ait markette çalışıyorduk. 4 çocuğumuz da evli ve ikimiz birlikte yaşıyoruz.

Dün gece akrabamın evinde kaldım, bugün işe gelmeyince ve telefonlarına cevap vermeyince eşimi bulmak için eve gelince cesediyle karşılaştım" dediği öğrenildii. Hasan Öztürk'ün cesedi, yapılan incelemenin ardından tabutla dışarıya çıkarılırken, yakınları sinir krizi geçirdi.

Kürtçe ağıtlar yakan Öztürk'ün yakınları, polis ve mahalleli tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Hasan Öztürk'ün cesedi, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.
 
Polis, cinayeti kim ya da kimlerin işlediğini belirlemek için soruşturmasını sürdürüyor.

DHA