Evinin yanışını gözyaşlarıyla izledi

Kütahya'da bir evde çıkan yangın sırasında içeride bulunan Yetiş Kocaman ile 4 çocuğunu, komşuları ve olay yerine gelen polisler dışarı çıkardı. Yetiş Kocaman, itfaiye ekiplerinin yangını söndürme çalışmalarını gözyaşı dökerek izledi.

Evinin yanışını gözyaşlarıyla izledi
24 Nisan 2014 Perşembe 13:35 tarihinde eklendi.
Olay, sabah saatlerinde Sultanbağı Mahallesi Yalçın Sokak'ta meydana geldi. Yetiş Kocaman'ın oturduğu tek katlı evde belirlenemeyen bir nedenden yangın çıktı. Evden dumanların yükseldiği gören komşuları, durumu itfaiye ev polise bildirdi. Evde bulunan anne Yetiş Kocaman ile çocukları Muharrem, Alime, Rabia ve İhsan Kocaman, komşuları ve olay yerine gelen polislerin yardımıyla dışarı çıktı. Dumandan etkilenen anne ve çocuklarına 112 Acil Servis ambulansında gerekli müdahalede bulunuldu.
 
Sağlık görevlilerinin müdahalesinin ardından ambulanstan inen Yetiş Kocaman, itfaiye ekiplerinin yangını söndürme çalışmalarını gözyaşı dökerek izledi. Yangın, Kütahya Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Emniyet müdürlüğü yetkilileri anne ve çocuklarının sağlık durumlarının iyi olduğunu, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü belirtti.

DHA