Evli kadına tecavüz ve şantaj

Karşıyaka'da, evli bir kadına şantajla birden fazla tecavüz ettikleri iddiasıyla gözaltına alınan 6 erkek ile bu kişilere yardım ettiği ileri sürülen 1 kadın tutuklandı.

Evli kadına tecavüz ve şantaj
17 Aralık 2012 Pazartesi 16:31 tarihinde eklendi, 1.994 kez okundu.

 

Örnekköy semtinde oturan G.S. (33) eşiyle polis merkezine başvurarak, ''ellerinde çıplak görüntülerinin olduğu'' yönünde şantaj yapan 8 erkeğin 1 yıl boyunca çeşitli defalar tecavüz ve tacizine uğradığı, bir kadının da buna yardımcı olduğu iddiasıyla şikayetçi oldu.
   
İl Emniyet Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekipleri, şikayet doğrultusunda yaptıkları çalışmada, olayla ilgili D.Ö, E.Ş, H.A, H.İ.A, E.Ç, Ç.Ö, M.Y, V.Y. ve Y.E.Y'yi gözaltına aldı. 
     
Zanlıların evindeki bilgisayarlara da G.S'ye ait görüntülerin bulunup bulunmadığının incelenmesi amacıyla el konuldu. 
     
Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan suça yardım ettiği iddia edilen kadın şüpheli D.Ö. ile E.Ş, H.A, H.İ.A, E.Ç, Ç.Ö. ve M.Y, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Diğer iki zanlı ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 
     
G.S'nin polise yaptığı şikayette, maddi durumu iyi olmadığı için yardım ettiği D.Ö'nün (31) evinde, sonradan gelen tanımadığı E.Ş. (34) ve H.A. (33) adlı iki erkeğin tecavüzüne uğradığını, bu sırada D.Ö'nün evin salonunda televizyonun sesini açıp oturduğunu iddia etti. 
     
Bir süre sonra D.Ö. ve E.Ş'nin kendisine telefonla ulaşıp, ''ellerinde çıplak görüntülerinin bulunduğunu'' söyleyerek şantaj yaptıklarını ve 1 yıl süreyle 8 erkeğin çeşitli defalar tecavüz ve tacizine maruz kaldığını ileri süren G.S, yaklaşık 1 yıl süren olaylardan bunalıp durumu eşine anlattığını ve şikayetçi olmaya karar verdiklerini söylediği öğrenildi.