Evliliği ihanet mi bitirdi?

Birkaç ay önce ayrılık haberleriyle gündeme gelen ancak iddiayı doğrulamayan Vahide Altan Gördüm çifti boşanacaklarını açıkladı. Meme kanseri tedavisi gören Vahide Gördüm'le eşi Altan Gördüm boşanıyor.

Evliliği ihanet mi bitirdi?
08 Kasım 2012 Perşembe 09:59 tarihinde eklendi, 1.424 kez okundu.

Çift, geçen temmuzda da ayrılık haberleriyle gündeme gelmişti. İddiaya göre Vahide Gördüm’ün hastalığınedeniyle yaşadıkları sıkıntılı günler çiftin ilişkisini yıpratmış, aralarında tartışmalar başlamıştı ve sonunda evlerini ayırmışlardı.

 
Altan Gördüm o dönem çıkan haberleri “Vahide Hanım benden boşanıyorsa, benim haberim yok. Öyle bir şey olsaydı, haberim olurdu” diyerek yalanlamıştı.
 
Çift basın kuruluşlarına geçtikleri açıklamayla boşanmayı doğruladı: “Karşılıklı anlaşarak evliliğimizi sonlandırma kararı almış bulunuyoruz. Bundan sonrakızımızın da içinde bulunduğu bu ilişki, karşılıklı dostluk ve saygı içerisinde devam edecektir. Sanat alanında yaptığımız ortak üretimlerde bundan sonra da
birlikte yol almayı sürdüreceğiz.”
 
İhanet mi var?
Altan Gördüm, geçtiğimiz nisan ayında radyocu Ceyhun Yılmaz ve iki kadınla birlikte Cihangir’de görüntülenmiş, genç kızların Ankara’dan öğrencileri olduğunu söylemişti. Gördüm’ün fotoğrafları medyada “Yılın çapkınlık turu”, “Muhteşem ikili çapkınlıkta” başlıklarıyla yer almıştı.
 
Eskişehir’deki aşk
Ayrılıkla ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Söylentiye göre “Ayhan Hanım” filmi için bir ay öncesine kadar Eskişehir’de olan Vahide Gördüm, bir akşam arkadaşlarıyla şehrin popüler mekânlarından birine gitti. Mekânda grubuyla sahneye çıkan müzisyenden çok etkilendi. Evliliği bitiren de Gördüm’ün bu gence olan ilgisi...