Eylemci vekillere çattı

Başbakan Erdoğan'ın başdanışmanlarında Yiğit Bulut, eylemlere öncülük eden milletvekillerini topa tuttu..

Eylemci vekillere çattı
22 Eylül 2013 Pazar 11:22 tarihinde eklendi.
Başbakan Erdoğan'ın başdanışmanlarından Yiğit Bulut, eylemlere öncülük eden milletvekilleri için "Bugün ben sokak eyleminde milletvekili görürken bir Türk vatandaşı olarak utanıyorum" dedi. 
 
TRT Haber'de Hasan Kurtulmuş'un moderatörlüğü, Yiğit Bulut'un yorumlarıyla ekrana gelen Derin Analiz programında Bulut, yine yaptığı çarpıcı yorumlarla dikkat çekti.
 
Türkiye'nin 10 yılda katettiği yolun önemli olduğunu ifade eden Bulut, "Türkiye'nin sağlık sistemi 10 yılda bir numara olacak. Fransa'nın sağlık sistemindeki güvenilirliği Türkiye'nin yarısında. İsveç ben dünyanın en büyük sosyal devletiyim diyor. Hastane hizmetleri Türkiye'de yüzde 46 daha geride. Dolaysıyla yeni yapılan şehir hastaneleri ve sağ sol kavgası içinde sosyal olanın ne olduğunu kavrayamayan bir ülkede hangi partinin gerçek sosyalist adımlar attığını idrak edemediğimiz bir Türkiye'de sosyal devletin zirve yaptığı bir dönem yaşıyoruz." dedi.
 
"UTANIYORUM"
 
Ankara'da ve başka illerde protestocu gruplara öncülük ederek dozerlerin önüne geçen milletvekillerini de eleştiren Yiğit Bulut, "Sözyleyecek sözü olmayanların atacağı adımdır kavga etmek, sokak yakmak söyleyecek tezi yok. Geleceğe dair bir projesi yok. Bugün ben utanıyorum bir Türk vatandaşı olarak sokak eyleminde milletvekili görürken. Bunu bir Türk vatandaşı olarak söylüyorum." şeklinde konuştu.