Eyvah Eyvah'ta düğün hazırlığı mı ?

Yeni aşıklar Ata Demirer ve Özge Borak, “Eyyvah Eyvah”ın galası için gittikleri Çanakkale’de samimi tavırlarıyla dikkat çekti

Eyvah Eyvahta düğün hazırlığı mı ?
15 Ocak 2011 Cumartesi 09:26 tarihinde eklendi, 1.573 kez okundu.

 

Yapımcılığını  BKM'nin üstlendiği "Eyyvah Eyvah 2" filmi için önceki gün Çanakkale 18 Mart Üniversitesi'nde gala düzenlendi.
 
Filmin oyuncuları Ata Demirer, Demet Akbağ, Özge Borak, Salih Kalyon, Tarık Ünlüoğlu, Teoman Kumbaracıbaşı, Bican Günalan ve Ayşenil Şamlıoğlu, galadan önce basın mensuplarıyla akşam yemeğinde bir araya geldi. Yakınlıklarıyla dikkat çeken Ata Demirer ve Özge Borak aşk dedikoduları hakkındaki sorulara kaçamak yanıtlar verdi. Demirer "Gerçekte de filmdeki gibi sevdiğiniz kadın için her şeyi yapar mısınız?" sorusuna "Filmde sevdiğim kız için her şeyi yapıyorum. Gerçek hayatta da sevince yaparım. Sevince insan ne yapmaz?" yanıtını verdi. Özge Borak ise "Gerçek hayatta da böyle bir sevgilim olmasını neden istemeyeyim ki" diye konuştu. Bir süredir aşk yaşayan iki ünlü oyuncu, evlilik hazırlığı içinde. Borak, dört yıllık eşi Bülent Şakrak'tan geçtiğimiz ekim ayında boşanmıştı.
 
"Eyyvah Eyvah 2" filminin oyuncuları, yemeğin ardından "Siyaset Meydanı" programına katıldı. Programda Ali Kırca'yla "Çökertme" türküsünü söyleyen ekip, hep birlikte çökertme oynadı.
 
KILIÇDAROĞLU BENZETMESİ
 
"Siyaset Meydanı"nda Bican Günalan'ın söz alacağı sırada Ata Demirer lafa girerek, "Bizde en iyi Bican abi konuşur. Bican Kılıçdaroğlu" sözleri ekibi gülme krizine soktu.