Ezeli rakiplere transfer kıyağı

Drogba, Bosingwa ve Malouda’ya Türkiye’yi öven Portekizli futbolcu, Galatasaray ve Trabzonspor için de pozitif bilgiler verdi, Süper Lig’e transferlerini sağladı.

Ezeli rakiplere transfer kıyağı
10 Ekim 2013 Perşembe 09:35 tarihinde eklendi.
Fenerbahçe’nin Portekizli yıldızı Raul Meireles’in, ezeli rakipleri Galatasaray ve Trabzonspor’a önemli bir jest yaptığı ortaya çıktı. Sarı-lacivertli futbolcunun, bordo-mavililere gelen Bosingwa ve Malouda ile Cim-Bom’a katılan Drogba’nın transferinde önemli rol oynadığı belirtildi.
 
Chelsea’den eski arkadaşları olan bu üç isimle sürekli görüşen Meireles, arkadaşlarından önce Türkiye’ye gelmiş ve sarı-lacivertli formayı giymeye başlamıştı.
 
Daha sonra Drogba, Malouda ve Bosingwa, Türkiye’den gelen teklifler sonrasında ilk olarak Meireles’i aradı. Önce Drogba’ya, Galatasaray ve şehir ile ilgili düşüncelerini aktaran futbolcu, ardından da Malouda ve Bosingwa’ya Trabzon, ülke futbolu ve diğer detaylarla ilgili bilgi verdi. Bu üç isim de Meireles’in verdiği pozitif bilgiler sayesinde Türk kulüpleriyle ilgili kararlarını daha rahat verdi.
 
Zaten üçü farklı takımlarda olsalar da, Chelsea’nin dört eski yıldızı fırsat buldukça İstanbul’da buluşup hasret gideriyor.
 
(Milliyet)