Ezeli rakiplerin Terry savaşı

İngiliz Daily Mail Gazetesi, Galatasaray'ın Chelsea'nin savunma oyuncusu John Terry ile ilgilendiğini yazdı.

Ezeli rakiplerin Terry savaşı
11 Mayıs 2013 Cumartesi 12:00 tarihinde eklendi.

İngilizler Chelsea'nin savunma oyuncusu John Terry'nin, Galatasaray'ın transfer listesinde olduğunu yazdı.Drogba ve Sneijder transferinden sonra G.Saray'da yeni hedefinin Terry olduğuna vurgu yapan gazete, oyuncunun menajerinin transferi 8 milyon pound karşılığında bitireceğini yazdı. G.Saray'ın John Terry için ise haftalık 200,000 pound teklif edeceği de iddia edildi.

 
GUARDİAN'IN DA İDDİASI TERRY
 
The Guardian'ın haberine göre, Chelsea'deki geleceği net olmayan Terry için yaklaşık 9.5 milyon avroluk bir bonservis bedeli ödemeye hazır olan Galatasaray, yıldız oyuncunun İngiltere'deki maaşını da karşılamayı planlıyor.
 
Cimbom, Türkiye'ye şüpheyle yaklaşması olası görünen tecrübeli savunma oyuncusunun maddi beklentilerini karşılamanın yanı sıra, ilk 11 sözü de vererek transferde avantajlı konuma geçmek istiyor.
 
FENERBAHÇE DE İLGİLENİYOR
 
Terry'yle ilgilenen tek Türk ekibi Galatasaray değil. Sarı kırmızılıların ezeli rakibi Fenerbahçe de oyuncunun durumunu yakından gözlemliyor ve olası bir transfer teklifi için kendini hazırlıyor.
 
John Terry, daha önce yaptığı açıklamada Chelsea'den ayrılması halinde İngiltere'de başka bir kulüpte forma giymeyeceğini açıklamıştı.