Fabiano geliyor!

Yabancı transferi konusunda girişimlerini sürdüren Galatasaray yönetiminin Brezilya'nın Sao Paulo takımında oynayan Luis Fabiano ısrarı sürüyor.

Fabiano geliyor!
11 Haziran 2011 Cumartesi 16:35 tarihinde eklendi, 1.040 kez okundu.

 

Lig TV'nin internet sitesinin haberine göre; Fatih Terim'in yardımcılarından eski kaleci Claudio Taffarel'in, Luis Fabiano'yu ikna etmek için Brezilya'ya gittiği ve ilk görüşmeden olumlu yanıt aldığı belirtildi.
 
Sarı Kırmızılılar golcü oyuncuya 3 yıllığına 9 milyon Euro garanti para artı maç başına ücret teklif etmişlerdi. Fabiano’nun tekrar Avrupa’da oynama isteği sebebiyle bu teklife ‘evet’ dediği ve iki kulübün anlaşmasını beklediği ortaya çıktı. Fabiano için 8 milyon Euro bonservis bedeli teklif eden ve görüşmeleri sürdüren Galatasaray, mutlu sona adım adım yaklaşıyor.
 
Aysal nefes aldırdı
 
14 Mayıs'ta yapılan olağanüstü kongrenin ardından rekor bir oyla Galatasaray'ın yeni başkanı seçilen Ünal Aysal'ın yaptığı hamlelerle görev süresinin birinci ayı dolmadan Sarı-Kırmızılı kulübü ekonomik olarak önemli derecede rahatlattığı bildirildi.
 
Galatasaraylı futbolcuların alacaklarından, kulübün acil ödemesi gereken borçlara kadar bir çok konuda kişisel ilişkilerini kullanarak krediler bulan Ünal Aysal'ın 20 milyon dolarlık bir kaynak yarattığı öğrenildi.
 
Transfer dönemi öncesi yarattığı kaynaklarla Galatasaray kulübüne nefes aldıran Ünal Aysal'ın, yönetici arkadaşlarına "Transferde küçük rakamlar için geri adım atmayın. Bu sezon bizim için çok önemli en önemli isimleri kulübe kazandırmalıyız. Transferde elimizden ne geliyorsa yapmalıyız" dediği öğrenildi.
 
Öte yandan Galatasaray Yönetimi, tüzük gereği her türlü kredi, borç ve teminatların yeniden yapılandırılması gündemiyle genel kurul üyelerini 2 Temmuz'da olağanüstü toplantıya çağırdı.. Toplantıda yeterli çoğunluğun sağlanamaması halinde genel kurul 9 Temmuz'da tekrar toplanacak.