Fabiano transferi de yattı

G.Saray yönetimi, çok istediği Brezilyalı yıldızı ve kulübünü ikna etmeyi başaramadı

Fabiano transferi de yattı
07 Temmuz 2011 Perşembe 08:43 tarihinde eklendi.

 

Forlan ve Didier Drogba transferinde istediği sonuçları alamayan G.Saray yönetimi, Luis Fabiano’da da aynı hüznü yaşadı. Brezilyalı yıldızın transferi için görüşmelerini sürdüren sarı-kırmızılı yetkililer, dün Fabiano’dan çok net ‘Hayır’ cevabı alınca transfer görüşmelerini sonlandırmaya karar verdi.
 
BREZİLYA’DA ne oyuncuyu ne de Sao Paulo’yu ikna etmeyi başaramayan Bülent Tulun ve Sedat Doğan bugün Türkiye’ye dönecekler.
 
SİNYALİ VERMİŞTİ!
 
BİLİNDİĞİ gibi 31 yaşındaki Brezilyalı golcü, önceki gün twitter hesabından “Benimle ilgilenen Avrupa kulübü ile benim hakımda çıkan yorumlara açıklık getirmek istiyorum. Herhangi bir görüşme yok ve iyileşip sahaya çıkmak istiyorum. Sao Paulo’ya para için gelmedim ve bu nedenle ayrılmayacağım” demişti.
 
ŞİMDİ Aslan, listesindeki diğer golcü adaylarıyla görüşmelere başlayacak.
 
‘Aferin Selçuk Paşa, Sabri vazgeç artık’
 
FATİH Terim, dünkü taktik idmanında 2 kişiyi ağzından düşürmedi.. Bunlardan biri orta sahada büyük yük vereceği Selçuk İnan, diğeri ise Sabri Sarıoğlu’ydu. Selçuk’un her sıkıştığında, oyunu uzun toplarla kanatlara yayması sonrası “Aferin Paşa” diyen ve oyuncuya ‘Paşa’ lakabı takan Terim, pası aldıktan sonra durdurup rakibine veren Sabri’yi ise haşladı..
 
ÖNCE “Sabri bu huyundan acilen vazgeçiyorsun” diyen Terim, Sarıoğlu orta sahadan çıkarken yine top kaybedince “Sonra niye ‘G.Saray mağlup oluyor ?’diye soruyorsun. Topla çıkarken dikkat et biraz” fırçasını attı.
 
Abi-kardeş kaynaşması
 
TERİM, gençlerle takımın büyüklerini bir araya getirmek için ‘oda’ formülü uyguluyor. Normalde odada birlikte kalan tecrübeli oyuncuları ayıran ve her yıldızın yanına bir genç veren Terim, takımda abi-kardeş havasını yakalamak istiyor.
 
ÖTE yandan G.Saray’ın kamp yaptığı yere 30 km uzakta hazırlıklarını sürdüren G.Antep’in teknik direktörü Tolunay Kafkas, önceki gün kampa gelerek eski hocası Terim’e yeni sezon öncesi başarı diledi.

Vatan Gazetesi