Fabiano’dan müjde

Brezilya'ya çıkarma yapan sarı-kırmızılıların imza attırmaya çalıştığı sambacı, sakatlığının düzeldiğini kaydederektopla çalışmalara başladığını söyledi, "Şu an her şey yolunda gidiyor. 2-3 hafta içinde sahalara dönebilirim" dedi

Fabianodan müjde
02 Temmuz 2011 Cumartesi 10:04 tarihinde eklendi.

 

Forlan ve Drogba defterlerini kapatan Galatasaraylı yöneticilerin, Brezilya'ya çıkarma yaparak, pazarlık masasına oturduğu Luis Fabiano yeşil sahalara dönmek için gün sayıyor.
 
Geçtiğimiz sezonun devre arasında 7.6 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Sevilla'dan, Brezilya kulübü Sao Paulo'ya transfer olan, ancak dizinden geçirdiği çapraz bağ ameliyatı yüzünden yeni takımında henüz maça çıkamayan Fabiano tamamen iyileştiğini açıkladı. Sevilla'da bulunan yakın dostlarıyla iletişimini koparmayan sambacı, yoğun bir şekilde çalıştığına dikkat çekerek, kısa süre içinde sahalara dönmek istediğini söyledi.
 
Borsa’ya da bildirildi
Futbol hayatının tehlikede olduğu iddialarına sert tepki gösteren Fabiano'nun, "Dizimden geçirdiğim ameliyatım ve rehabilitasyon dönemim çok başarılı geçti. Salondaki güçlendirme programından sonra topla çalışmalara da başladım" ifadelerini kullandığı kaydedildi.
 
Fabiano, eski kulübü Sevilla'ya da tepki gösterdi. İspanya’da oynarken dizindeki sorunların başladığını vurgulayan sambacının, "Kulüp ameliyat olmama izin vermemişti. Sao Paolo'ya gelir, gelmez operasyon geçirdim. Şu an her şey yolunda. 2-3 hafta içinde sahalara dönme şansım var" diye konuştuğu belirlendi. Bu arada Galatasaray Yönetimi, Fabiano ve Muslera ile görüşmelere başlandığını Borsa’ya bildirdi.

Milliyet