Facebook sizi bekliyor!

Siz de Facebook'un Android uygulamasından bıktıysanız, daha bir uygulamanın gelmesi artık elinizde!

Facebook sizi bekliyor!
29 Haziran 2013 Cumartesi 17:18 tarihinde eklendi.
Android uygulamasını daha iyi bir hale getirmek isteyen Facebook, onun açık beta sürümlerini herkese açarak geliştirme sürecine katılımı artıracak.
 
Android'li bir cihaza ve Facebook uygulamasına sahip herkes, beta tester olabilecek. Facebook, çok sayıda farklı Android'li cihazın bulunduğunu, bunun ise uygulamanın kalitesini test etmeyi zorlaştırdığını savunuyor. Sosyal deve göre hataları ve sorunları bulmak için kullanıcılardan yardım almak, işleri önemli ölçüde kolaylaştıracak.
 
Facebook uygulamasının beta tester'ı olmak için şu adımları takip etmeniz gerekiyor. Önce Facebook for Android Testers adlı Google grubuna üye olmalısınız. Ardından Google Play mağazasında Facebook uygulama sayfasındaki "Become a Tester" seçeneğini kullanmanız ve uygulamanın beta sürümünü indirmeniz gerekli. Geri bildirimi Facebook içindeki Facebook for Android Beta Testers grubu içerisinden yapabiliyorsunuz.
 
Beta programı şimdilik sadece Facebook uygulamasını kapsayacak, ancak yakın gelecekte Facebook Home ve Chat Heads'i de içine alabilir.

chip.com.tr