Facebook'tan bunu yazınca...

Eskişehir'de son olarak arkadaşı ile birlikte yağma olayına karışan ve 21 suçtan aranan 28 yaşındaki Gökhan S., Tepebaşı Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin takibi sonucu Esentepe Mahallesi'nde yakalandı.

Facebooktan bunu yazınca...
20 Nisan 2015 Pazartesi 22:00 tarihinde eklendi.
Eskişehir'de son olarak arkadaşı ile birlikte yağma olayına karışan ve 21 suçtan aranan 28 yaşındaki Gökhan S., Tepebaşı Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin takibi sonucu Esentepe Mahallesi'nde yakalandı. Gökhan S.'nin, iki ay önce Facebook'tan polise "Beni yakalayan tüm emniyet mensuplarına helal olsun" diye seslendiği ortaya çıktı.
 
Gökhan S.'nin konut dokunulmazlığından hırsızlığa ve ruhsatsız ateşli silahla mermileri satın alma ve bulundurmaktan yaralama ve evrakta sahteciliğe kadar 21 suç dosyası bulunduğu, Antalya Emniyet Müdürlüğü tarafından da arandığı belirtildi. Ayrıca hakkında 2 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Gökhan S. geçtiğimiz Şubat ayında Facebook adresinden polislere seslenerek, "Beni yakalayan tüm emniyet mensuplarına helal olsun" dedi. 
 
Eskişehir Tepebaşı Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin yapmış olduğu kapsamlı çalışmalar sonucu Gökhan S., Esentepe Mahallesi'nde yakalandı. Gökhan S.'nin, polisin kendisini nasıl bulduğunu anlayamadığını söylediği öğrenildi. (Habertürk)