Facebook'tan vedalaşıp uçurumdan atladı

Aydın'ın Germencik İlçesi'nde, maddi sıkıntı yaşadığı öğrenilen 24 yaşındaki Mert İlkan Atlık, facebook'tan yakınlarına "Elveda sevdiklerim" notunu paylaşıp 50 metrelik uçurumdan atladı.

Facebooktan vedalaşıp uçurumdan atladı
24 Şubat 2014 Pazartesi 23:55 tarihinde eklendi, 1.008 kez okundu.
Yağmur nedeniyle toprağın yumuşaması sonucu vucudunda çeşitli kırıklar oluşan Atlık, ekipler tarafından sedye ile kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.
 
Olay, bugün saat 20.30 sıralarında, Pınarbaşı Aytepe Mevkii'nde meydana geldi. Yetiştirme Yurdu'nda büyüdüğü öğrenilen ve devlet memuru olma hakkını kazandıktan sonra geçen yıl Germencik Mustafa Kemal İlkokulu'nda hizmetli olarak göreve başlayan Mert İlkan Atlık, iddiaya göre, bir süre önce maddi sıkıntı yaşamaya başladı.

Bunalıma giren Atlık, bir gün önce facebook hesabına "Son 24 saat" ve "Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Ben yapacağım dedim mi yaparım. Kimse de fikrimi değiştiremeyecek" notunu paylaştı. Aydın merkezde bulunan Aytepe piknik alanına giden Mert İlkan Atlık, son olarak yer bildiriminde bulundu ve "Elveda sevdiklerim" notunu düştü. Bir arkadaşının "Saçmalama" şeklinde ikna etmeye çalıştığı Atlık, ardından yaklaşık 50 metreden uçuruma atladı.
 
DURUMU İYİ
 
Mert İlkan Atlık'ın intihar ettiğini görenler durumu sağlık, polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Yağmur nedeniyle yumuşayan toprağa düşen Atlık için kurtarma çalışması başlatıldı. Karanlıkta bir süre kurtarılmayı bekleyen Atlık'ın bilincini açık tutmak için ekipler çaba sarfetti.

Sarp arazide sürdürülen çalışmalar sonucu yaklaşık 150 metre sedyeyle taşınan Mert İlkan Atlık, uçurumdan kurtarıldı. Ambulansla Aydın Devlet Hastanesi'ne götürülen Atlık'ın vücudunda kırıklar olduğu, ancak hayati tehlikesinin bulunmadığı açıklandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DHA